Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tortie wrote:Rozumiem Cie bardzo dobrze. Jak juz wiem, ze w tym cyklu sie nie udalo to tylko czekam żeby się jak najszybciej nowy zaczął, z nową nadzieją.
No właśnie już tak bardzo czekam na te dni płodne a tu takie historie.
Teoretycznie jest jeszcze minimalna szansa na dwie kreski ale nie sadze. Myślę, że okres mi się spoznia bo już zaczynam się stresować i tak czekam aż nadejdzie,że ciągle o tym myślę i przy okazji się wkurzam😠😁 -
suzi1994 wrote:Dziewczyny a bobo test tez oszukuje ?? Tez cień kreski !!
Chyba niestety przy wszystkich jest szansa na to że się myląStarania o rodzeństwo od 08.2024
♀️PCOS, stan przedcukrzycowy
♂️ Astenoteratozoospermia
💊 Metformina, NAC, Inozytol
🤱1 ciąża po ponad 2 latach starań
👶 12.2020 -
Najwięcej opinii to mi się o tych facelle rzucało. Ponoć nawet potrafią pokazać test pozytywny z wody. 🙈 dlatego ja zamówiłam hurtem z allegro, jak mam płacić 8zł za test który ma taką samą skuteczność jak ten za 1zł to po co przepłacać 😊
NikaVera lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Wcześniej cykle 28-35 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2020, 13:48
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:
Ja nie widze nic. Nawet w negatywie nie widac. Ktos kiedys pokazywal ze wtedy nie ma watpliwosci. Dastiny chyba Ty,dobrze kojarze?🔸28 lat
Enigvaa lubi tę wiadomość