Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dastiny wrote:
To ja chyba mam jakis ujowy ten negatyw bo u mnie nie bylo nic 🙈 tu tez widze cien. Jaka masz
Apke?🔸28 lat
suzi1994 wrote:To teraz już nie wiem czy widać czy nie , tu nikt nie widzi tej kreski , lekarz mówił ze owulacji nie ma , ja na żywo widzę cień kreski i na facelle i na bobo test , chyba oszalałam !!12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Enigvaa wrote:To ja chyba mam jakis ujowy ten negatyw bo u mnie nie bylo nic 🙈 tu tez widze cien. Jaka masz
Apke?
Suzi jest cień! Nie oszalalas! Jak monitoring miałaś w 15 dc i były 2 pęcherzyki które rzekomo miały nie pęknąć to miałaś dokładnie ta sama sytuację co ja tylko ja miałam 2 zatrzymane i raz się zmniejszały raz powiększały a jednak jeden z nich peknal tylko nie wiadomo kiedy i teraz czekammoże 15 dc miały nie pęknąć a 17 dc jeden się zdecydował i teraz miałabyś 9 dpo więc jest możliwe że zobaczysz cień, jeżeli będzie ciemniał i za 2 dni będzie już kreseczka to tylko się cieszyć :* nie ma rzeczy niemożliwych a lekarze wiedzą swoje my swoje a intuicja jeszcze więcej
-
Ja Miałam pregnyl ( zastrzyk podany 2 tyg temu ) i podobno jak nie pękły w 3 dni to lekarz mówił ze już nie pęknie jeden miał 30 mm i się już zmniejszył na 22 nawet ..
Zastrzyk nie wpływa już na moje testy po 4 dni temu tez robiłam z 3 testy i na żadnym nie było już nawet cienia wiec pregnyl cały już uszedł z organizmuDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
SylwiaG wrote:Ja biorę Ovarin już 3 cykl 🙂
-
SylwiaG wrote:Ja biorę Ovarin już 3 cykl 🙂
Ze wzgledu na PCOS? Ciekawe czy przy tarczycy tez by pomogl. 🤔 chyba na razie po prostu bede brac tylko d3 i kwas foliowy. Ciezko sie zdecydowac na cokolwiek 🙈🙈🔸28 lat
suzi1994 wrote:Jestem w pracy nie mam jak dziś iść na betę , pracuje w banku i mnie kwarantanna nie dotyczy .. poza tym .. chyba boje się iść na krew .. wtedy już na pewno będę wiedziała jeżeli się nie udało ..12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Enigvaa wrote:Ze wzgledu na PCOS? Ciekawe czy przy tarczycy tez by pomogl. 🤔 chyba na razie po prostu bede brac tylko d3 i kwas foliowy. Ciezko sie zdecydowac na cokolwiek 🙈🙈
Ja biorę ze względu na PCOS. Wydaje mi się że on ruszył moje jajniki bo zaczęłam je czuć. On jest dość drogi i polecam kupować w internecie razem z większymi zakupami u mnie w aptece kosztuje 55 zł a w necie koło 40. Ja w pierwszym cyklu brania ovarinu dostałam spontanicznej owulacji ale czy to zasługa suplementu, czy miałam szczęście i się pojawiła to nie wiem bo w drugim cyklu już nie było owulki. A w tym teraz to taki jakaś dziwny ten wzrost temperatury że nie bardzo jestem pewna. Poprawiła mi się po nim cera i nie mam już tak dużo pryszczy i lepszy śluzu po nim mam, albo po wiesiołku. Tu też nie jestem pewna co zadzialalo☺️💊 Sundose
💊 Metformax
💊 Euthyrox
🏡 okolice Wrocławia
💔19.12.24 👼 Maksymilian 23 tydzień -
suzi1994 wrote:Jestem w pracy nie mam jak dziś iść na betę , pracuje w banku i mnie kwarantanna nie dotyczy .. poza tym .. chyba boje się iść na krew .. wtedy już na pewno będę wiedziała jeżeli się nie udało ..
Mogło być za wcześnie. Poczekaj 2-3 dni i powtórz test.💊 Sundose
💊 Metformax
💊 Euthyrox
🏡 okolice Wrocławia
💔19.12.24 👼 Maksymilian 23 tydzień -
SylwiaG wrote:Ja biorę ze względu na PCOS. Wydaje mi się że on ruszył moje jajniki bo zaczęłam je czuć. On jest dość drogi i polecam kupować w internecie razem z większymi zakupami u mnie w aptece kosztuje 55 zł a w necie koło 40. Ja w pierwszym cyklu brania ovarinu dostałam spontanicznej owulacji ale czy to zasługa suplementu, czy miałam szczęście i się pojawiła to nie wiem bo w drugim cyklu już nie było owulki. A w tym teraz to taki jakaś dziwny ten wzrost temperatury że nie bardzo jestem pewna. Poprawiła mi się po nim cera i nie mam już tak dużo pryszczy i lepszy śluzu po nim mam, albo po wiesiołku. Tu też nie jestem pewna co zadzialalo☺️12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️