Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Milu wrote:Ok, juz sprawdzilam, że niektóre z Was tutaj wrzucały przez tą stronę - wrzucam i będę wdzięczna czy tylko mnie się to widzi....
https://zapodaj.net/514aae4a7bd45.jpg.htmlMilu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj jestem 12dpo i niestety test negatywny, jakby coś miało być to już by było. Test był z tych czułych 10. Jutro/pojutrze spodziewany okres, a dzisiaj już jakieś takie mikro plamienia, te które utrzymują się od niedzieli. Łudziłam się, że to może te plamienia implantacyjne czy jak to się tam nazywa no ale już niestety straciłam nadzieję ☹️ jakoś tak już nie mam do tego wszystkiego siły ☹️
-
Dziewczyny powiem Wam ze byłam w ciąży 3 razy pierwsza straciłam z drugiej mam synka i teraz trzecia .. i zawsze już Ok 9 dnia po owulacji widziałam cien na teście .. ale miałam monitoringi wiedziałam kiedy musi być owulacja .. a tak to zawsze mogła być później ten dzień czy dwa ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
Dzięki kochane, nie spodziewalam sie aż tyle wsparcia ❤️❤️❤️ zrobie za dwa dni i dam znać!
Trzymam za wszystkie kciuki! ❤️
25.01.2021 II kreski 🙏❤
03.02.2021 beta 2506 ❤
29.03.2021 -7cm zdrowego maluszka 👶
21.04.2021 - NIFTY wynik prawidłowy ❤🙏 córa ❤❤❤ -
K92 wrote:Ja dzisiaj jestem 12dpo i niestety test negatywny, jakby coś miało być to już by było. Test był z tych czułych 10. Jutro/pojutrze spodziewany okres, a dzisiaj już jakieś takie mikro plamienia, te które utrzymują się od niedzieli. Łudziłam się, że to może te plamienia implantacyjne czy jak to się tam nazywa no ale już niestety straciłam nadzieję ☹️ jakoś tak już nie mam do tego wszystkiego siły ☹️
Głowa do góry🌸 pewnie, że przy negatywnym teście robi sue mega smutno, ja też to znam😉
Teraz doładujesz baterię kochana i w nowym cyklu nowa szansa 🥰🥰
Trzymamy tu mocno kciuki !!!K92 lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zdarza Wam się z ciekawości zmierzyć temperature w ciągu dnia?
Ja z ciekawości sprawdziłam ii 37.59 🙉
Czy to normalne, że w godzinach wieczornych jest ona taka wysoka ? Dodam, że nie było żadnego wysiłku fizycznego ani nic, nawet z godzinę przesiedziałam na kanapie i sprawdziłam z nudów.
Kurde, może termometr mi coś swiruje 😁 -
Natka95 wrote:Dziewczyny, zdarza Wam się z ciekawości zmierzyć temperature w ciągu dnia?
Czy to normalne, że w godzinach wieczornych jest ona taka wysoka ? Dodam, że nie było żadnego wysiłku fizycznego ani nic, nawet z godzinę przesiedziałam na kanapie i sprawdziłam z nudów.
Kurde, może termometr mi coś swiruje 😁
Ogólnie temperatura może się różnić w ciągu dnia. Ja sobie czasem mierze temperaturę wieczorem, ale raczej nie ma dużych wachań🤷♀️
Bell u ciebie tempka 👍
nick nieaktualnyNatka95 wrote:Dziewczyny, zdarza Wam się z ciekawości zmierzyć temperature w ciągu dnia?
Kurde, może termometr mi coś swiruje 😁
Ja nie wiem w sumie, bo tylko mierzę rano gdy wstaję 🙂 -
belldandy wrote:Masz na myśli poranna ? czy ta z teraz? bo to tak dla fanu zmierzyłam;) nigdy w życiu nie sprawdzałam w ciagu dnia, ani w tej, ani w każdej innej ciąży.
Pewnie ze z rana 😉 oby nadal wysoko się trzymala 😊
belldandy lubi tę wiadomość
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2022, 20:34
luśka18 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016