Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gela093 wrote:Zawsze jest szansa, moja dobra koleżanka w wieku 18 lat miała wyrostek, było już tak zainfekowane że pękł I zalalo jajniki, lekarze powiedzieli jej,że nigdy nie będzie mogła mieć dzieci. Dwa tygodnie temu została mamąw wieku 30lat , więc jak widać nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba po prostu dążyć do celu jaki jest możliwy na daną chwile😊😊
Cuda sie zdarzaja w najmniej oczekiwanym momencie😄 wiem cos o tym...
Dwa miesiace temu sami nie pomyslelibysmy ze bedziemy czekac na dwie kreski i to nie ze strachem, a z taka radoscia wiemy ze moze sie nie udac, ale tez ufamy juz ze kiedys bedzie taki dzien...😍 Dla nas wszystkich dziewczyny kiedys przyjdzie taki dzien 💓Olala94, Gela093 lubią tę wiadomość
-
Lenka88 wrote:Cuda sie zdarzaja w najmniej oczekiwanym momencie😄 wiem cos o tym...
Dwa miesiace temu sami nie pomyslelibysmy ze bedziemy czekac na dwie kreski i to nie ze strachem, a z taka radoscia wiemy ze moze sie nie udac, ale tez ufamy juz ze kiedys bedzie taki dzien...😍 Dla nas wszystkich dziewczyny kiedys przyjdzie taki dzien 💓
Na szczęście żyjemy w takich czasach,że dużo rzeczy jest możliwe, więc zawsze trzeba być pozytywnie nastawionym😊Niezapominajka 🍀, Lenka88 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
belldandy wrote:hej..
Tak jak mówiłam, M. znowu powiedział, że nie ogarnie tego psychicznie i starania zostaja zawieszone do wrzesnia / pazdziernika. Nie wiem po co robil badania, czy na pokaz ze chce czy myslal, ze da rade...
W tym cyklu testuje 31.07 - z bzyku 3 i 2 dni przed owulacja- szansa bliska zero. A potem mam wolne od forum do jesieni.
Bell tule cie mocno ❤❤❤ bardzo mi przykro, że mąż znowu odwala 😔 a podjął leczenie z psychologiem ? ja nadal liczę, ze on zrozumie jakie to jest dla Ciebie ważne ❤❤❤02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
belldandy wrote:hej..
Tak jak mówiłam, M. znowu powiedział, że nie ogarnie tego psychicznie i starania zostaja zawieszone do wrzesnia / pazdziernika. Nie wiem po co robil badania, czy na pokaz ze chce czy myslal, ze da rade...
W tym cyklu testuje 31.07 - z bzyku 3 i 2 dni przed owulacja- szansa bliska zero. A potem mam wolne od forum do jesieni.
Bell tule mocno. Tak mi przykro. Moze twoj M chce, tylko choroba jest silniejsza. Oby psycholog pomogl i trzymam kciuki by wszystko rozwiazal sie pozytywnie. 💖 -
Luśka super!
Tak patrzę na Twój wykres i wydaje mi się, że całe to mierzenie o kant dupy jest Można mieć idealny wykres i @, a można mieć "dziwny" i ciążeluśka18 lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:Luśka super!
Tak patrzę na Twój wykres i wydaje mi się, że całe to mierzenie o kant dupy jest Można mieć idealny wykres i @, a można mieć "dziwny" i ciąże
Dzięki
Fakt ja ten wykres miałam zupełnie inny niż poprzednie.02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Clausix wrote:Luśka super!
Tak patrzę na Twój wykres i wydaje mi się, że całe to mierzenie o kant dupy jest Można mieć idealny wykres i @, a można mieć "dziwny" i ciąże
faktycznie wykres temp niskie jak na ciąże 😉 ja zawsze się nastawiałam ze musza być wysokie a tu taka niespodzianka ! Nie widze już logiki w tych wykresach🤷🏻♀️to chyba totalna loteria 🙈 🤪
Ogromne gratulacje 😄 Luśkaluśka18 lubi tę wiadomość
-
BusiaT wrote:faktycznie wykres temp niskie jak na ciąże 😉 ja zawsze się nastawiałam ze musza być wysokie a tu taka niespodzianka ! Nie widze już logiki w tych wykresach🤷🏻♀️to chyba totalna loteria 🙈 🤪
Ogromne gratulacje 😄 Luśka
Dzieki dziewczyny choć teraz mnie martwi progesteron czy nie za niski 🤔🤔🤔
Dziś miałam temperature w laboratorium 36,3 i tak se myślę czy to dobrze 🤷♀️
Teraz to już chyba wariuję 🤦♀️🤦♀️🤦♀️02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Norma jest chyba od 11, a to dopiero początek przy takiej becie więc pewnie podskoczy Ty się nie stresuj Luśka, tylko wyluzuj i zacieszaj W środę pewnie będzie beta >300
luśka18 lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Clausix wrote:Norma jest chyba od 11, a to dopiero początek przy takiej becie więc pewnie podskoczy Ty się nie stresuj Luśka, tylko wyluzuj i zacieszaj W środę pewnie będzie beta >300
I tak zrobię ❤ Boże co ja bym bez Was zrobiła 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
luśka18 wrote:Dzieki dziewczyny choć teraz mnie martwi progesteron czy nie za niski 🤔🤔🤔
Dziś miałam temperature w laboratorium 36,3 i tak se myślę czy to dobrze 🤷♀️
Teraz to już chyba wariuję 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pewnie teraz będzie roslo jak szalone 😍
A temperatury to Pikuś. Skory zawsze będzie inna niż wewnętrzna więc tym się nie ma co martwić!
💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
Natka piękny przyrost bety, czekamy teraz na USG i ❤
Natka95 lubi tę wiadomość
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Witajcie,
Byłam w sobote u gina i potwierdził owulację akurat w dniu monitoringu, dziś zaczęłam łykać monokoncenrat z ananasa po owulacji, czy któraś z Was przyjmowała? Jeśli tak to przez ile dni go przyjmować? do dnia spodziewanej @ czy wcześniej odstawić?
Pomóżcie2015-2017 starania naturalne i 2x histeroskopia - usuwanie przegrody macicy
2018-Letrozolle+ ovitrelle, sono-hsg ok
2019 - starania naturalne, strata w 9tc
2020-2021-clo, aromek, ovitrelle, histeroskopia
VIII 2021- laparokopia - niedrożne jajowody,drobne ogniska endometriozy usunięte
IX 2021-III 2022 - 2 procedury brak zarodków, wszystkie padały po 3 dobie
V 2022 Kriobank Białystok 3 procedura - 5 ❄️❄️❄️❄️❄️
VII 2022 - immunolog - Kir AA, brak wszystkich DS, NK 17%, Allo mlr 0%, Cross-match 46,7 %,Hla C1C2, Mąż Hla C2C2. Kariotypy ok.
VIII 2022 - immunosupresja
Niedoczynność, Hashi, IO,PAI homo, MTHRF - hetero
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dziś wypada mój 18dc, od zeszłego czwartku mam plamienia, średnio obfite. Myslalam, że może to przyspieszona owulacja, choć nigdy tak nie miałam. Wczoraj mój Mąż zażartował, że może jestem w ciąży bo wzruszyłam się na wspomnienia z dzieciństwa, potem miałam dziwne sny o ciąży... rano odruchowo chwyciłam test ciążowy. Wyszedł pozytywny 😯 w drodze do pracy zrobilam betę, właśnie przyszedł wynik- 13,9🙉 zamiast się cieszyć, obleciał mnie strach. Nie wiem co myśleć. Pojutrze powtórzę betę, powiedzcie proszę, może jeszcze coś powinnam zbadać?
Clausix, Reikja lubią tę wiadomość