Starania o maluszka w 2020 roku ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gela093 wrote:Jak masz tylko silna wolę to czekaj, trzymam kciuki, żeby to by to😉😉
-
Lenka88 wrote:Chyba moja silna wola troche zmalala po Tym co napisalas... jak przeczytalam to az sie poplakalam. Nie chcialam sie wkrecac i wszystkie objawy czyms tłumaczylam. W ktorym dniu u Ciebie wyszedl pozytywny tescik?
Rozumiem Cię, w takich sytuacjach ciężko czekać do @, ja zrobiłam test 12 dpo I kreska była już jak testowa, ale to wszystko zależy kiedy było zagniezdzenie 😊 ile po owulacji jesteś?Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Gela093 wrote:Rozumiem Cię, w takich sytuacjach ciężko czekać do @, ja zrobiłam test 12 dpo I kreska była już jak testowa, ale to wszystko zależy kiedy było zagniezdzenie 😊 ile po owulacji jesteś?
-
Lenka88 wrote:Dzisiaj jest 9dpo, ale dopiero 7 dzien wyzszych temp. @ powinna sie pojawic 13dpo.
Ciężko powiedzieć jak to jest z testami, jedna już widzi 9dpo inna tydzień po @, jak chcesz już sprawdzić to może idź na bete😊Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Gela093 wrote:Ciężko powiedzieć jak to jest z testami, jedna już widzi 9dpo inna tydzień po @, jak chcesz już sprawdzić to może idź na bete😊
-
Lenka88 wrote:Chyba wole życ nadzieja jeszcze przez tych kilka dni wstrzymam sie do 12dpo i zobaczymy, ale dziekuje Ci za nadzieje
Weekend zleci Ci szybko, bądź dobrej mysli🤗🤗Lenka88 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
Laura
Lilianna
-
Luśka gratulacje 🥰🥰🥰 mocno trzymam kciuki za betę
A ja chyba nie jestem gotowa na starania 😔 jak tylko podjęłam decyzję o maleństwie to cykl kompletnie się przestawił i wydłużył. Jakby ciało dało znak "ej stara jeszcze nie teraz... Nie dostaniesz @ to zrezygnujesz"
Ograniczę troszkę forum, będę zaglądać bo uwielbiam was podczytywać i myślę o każdej z was
Ja muszę na nowo wyregulować cykle, porobić badania, podjąć ostateczną decyzję na ten moment i zastanowić się co mnie tak naprawdę blokuje...
Pozdrawiam was cieplutko i mocno trzymam za was kciuki miłego dnialuśka18 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpuromix wrote:Luśka gratulacje 🥰🥰🥰 mocno trzymam kciuki za betę
A ja chyba nie jestem gotowa na starania 😔 jak tylko podjęłam decyzję o maleństwie to cykl kompletnie się przestawił i wydłużył. Jakby ciało dało znak "ej stara jeszcze nie teraz... Nie dostaniesz @ to zrezygnujesz"
Ograniczę troszkę forum, będę zaglądać bo uwielbiam was podczytywać i myślę o każdej z was
Ja muszę na nowo wyregulować cykle, porobić badania, podjąć ostateczną decyzję na ten moment i zastanowić się co mnie tak naprawdę blokuje...
Pozdrawiam was cieplutko i mocno trzymam za was kciuki miłego dnia
Mój też teraz będzie jakiś wydłużony i nie wiem czy w ogóle z owulacją, bo tak dziwnie te testy wychodziły. Trzymaj się tam. -
Witajcie!
Spuromix życzę ci na spokojnie żebyś sobie przemyślała wszystko, odetchnęła przede wszystkim i żebyscie razem podjęli decyzje, która będzie dla was najlepsza. Nie wiem czy jesteś osobą wierząca czy nie, ja jestem, dlatego ufam, że dla każdego z nas przyjdzie odpowiednią pora. Widocznie to jeszcze nie jest ten czas. Ja też czekam na swój i liczę że kiedyś szczęście też się do mnie uśmiechnie!
Dzisiaj w nocy moja kuzynka urodziła synka! To jej pierwsze dziecko, a ma 32 lata. Też się starali ponad rok więc takie sytuacje są wspaniałe, kiedy człowiek wie, że jeszcze wszystko się może zdarzyć!
Miłego weekendu dziewczyny!13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek -
Spuromix wrote:Luśka gratulacje 🥰🥰🥰 mocno trzymam kciuki za betę
Pozdrawiam was cieplutko i mocno trzymam za was kciuki miłego dnia
Spuromix ja mocno Cię tule. Zrób badania, poukładaj sobie wszystko w głowie i do przodu😘
Zawsze twoje słowa dodawały mi otuchy i chęci do dalszej walki😚
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Hej kochane. Jak tam wam mija dzień? 😊 ja od rana wzięłam się za sprzątanie i od razu lepiej się czuje. Jestem tylko wściekła, bo w moim miejsce w szpitalu, gdzie pracuje moja doktor wykryto osobe z korona 🥴 totalnie zatrzymali przyjęcia, mam nadzieję że nie rozwinie się to dalej. Jak u was wgl wygląda sytuacja?
Spuromix mam nadzieję że odnajdziesz odpowiedzi na swoje pytania, wyregulujesz co trzeba i będziesz wkrótce szczesliwa ❤💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
belldandy wrote:hej;)
czy możecie zerknąć na mój wykres... nie jest to dziwne, tak duży spadek?
Ja Ci powiem, że moje temperatury w tym cyklu to był jakiś kosmos 🤦♀️ tempka zależy od wielu czynników 🤷♀️ wiec może to wcale nic dziwnego 😉Olala94 lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸 -
Olla95 wrote:Hej kochane. Jak tam wam mija dzień? 😊 ja od rana wzięłam się za sprzątanie i od razu lepiej się czuje. Jestem tylko wściekła, bo w moim miejsce w szpitalu, gdzie pracuje moja doktor wykryto osobe z korona 🥴 totalnie zatrzymali przyjęcia, mam nadzieję że nie rozwinie się to dalej. Jak u was wgl wygląda sytuacja?
Spuromix mam nadzieję że odnajdziesz odpowiedzi na swoje pytania, wyregulujesz co trzeba i będziesz wkrótce szczesliwa ❤
Luska - gratuluję Kochana i trzymam mocno kciuki! Na pewno wszystko będzie dobrze 😍😍😍
Zabieram się za sprzątanie rowniez i probuje nie myslec o czarnych scenariuszach, mam nadzieje, ze i na mnie przyjdzie pora 🙏🙏🙏
Życzę Wam udanego weekendu, odpoczynku i radosci!
belldandy, Olla95 lubią tę wiadomość
-
belldandy wrote:hej;)
czy możecie zerknąć na mój wykres... nie jest to dziwne, tak duży spadek?
Myślę, że nie masz się czym przejmować, masz jeszcze trochę czasu do owu 😉
U mnie też się pokaszniło ale to przez stres, wykres znowu jak piła i nie wiadomo czy owu było czy nie... Już mnie to doprowadza do szału. Mam mocne postanowienie wziąć się teraz za siebie na maxa! Samo zdrowie, zero alko, mniej kawy no sorry ale nie zrezygnuję z niej 😅 Tylko niech mnie ktoś uświadomi jak się wyluzować, zwalczyć stres... żeby owu się nie blokowalo!Starania wstrzymane do odwołania - rozstałam się z partnerem półtora tygodnia przed naszą rocznicą Dbam teraz tylko o swoje zdrowie.
Suple: 💊wit. D, A+E, Magnez B6, wit. z grupy B, len (ziarno i olej), Wiesiołek, MACA, Q10, Inofem
Piję: Sok z granata i kiszonego buraka (nie każdego dnia ale w miarę regularnie)
Fanka zdrowego odżywiania i aktywnego trybu życia (gupi wirus!)
Progestoron:
(kwi) - 0,342 ng/ml 😭
(lip 2020 - po kuracju Duphastonem) - 25,80 ng/ml Dzięki Ci Boże! 😇🥳
TSH - (kwi 2020) 1,731 μIU/ml (lip 2020) - 1,260
FT3 - (kwi 2020) 3,32 pg/ml (lip 2020) 2,63
FT4 - (kwi 2020)1,29 ng/dl (lip 2020) 1,06
Estradiol - 281,40 pg/ml
FSH - 3,23 mIU/ml
LH - 11,23 mIU/ml
Prolaktyna - 9,2 ng/ml
Testosteron - 50 ng/dl
30-07-2020
Sód - 140
Potas - 4,42
Żelazo - 89,1 -
belldandy wrote:A jaks taktyka ❤️? Codziennie ?
Ja jestem zdania kiedy sie chce😍 u nas miało być co dwa dni, ale wychodziło różnie 🤷♀️
Ja w tym cyklu nie robiłam nic niezwykłego serio tylko chlopa pasłam tym olejem 🤦♀️
Dziękuję Wam dziewczyny za te miłe słowa taaaak wiele to dla mnie znaczy 😍😍😍😍
Ja czuję się słabo wczoraj cala noc 🤮🤮🤮🤮🤮 wiedziałam, że tak będzie ale ze już 🤦♀️
Mery92 lubi tę wiadomość
02.04 Nasza Królewna 🍼👸