Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
11
W 7 tc byłam na badaniu i wszystko było ok, serduszko pięknie stukalo.
Poszłam w 11 tc i juz nie było widać serduszka ani przepływów krwi, Maluszek przestał się rozwijać w 9 tc
Bardzo ciężko to przeżyłam ponieważ zupełnie się tego nie spodziewałam. Wylądowałam po poronieniu z odwodnieniem w szpitalu i stwierdzili początek depresji.
Przez miesiąc czasu codziennie w domu odwiedzala mnie psycholog. Teraz przychodzi raz w tygodniu, bo ponoć wciąż jej potrzebuje
Wciąż mam wielki żal i czujeogromna złość.
I jak nigdy wszędzie widzę ciężarne i matki z noworodkami, jak nigdy irytuje mnie to
-
Masakra!
Dobrze, że masz opiekę psychologa i że Cię nie zostawili samej!
Jak musisz się wygadać, to pisz - teraz do pracy wracam, ale zawsze czass znajdę poczytać.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Summerka wrote:Majamia, kiedy tescior?
Nie wiem właśnie czy od ovu wyznaczonej liczyć 10dni, czy tak jak wcześniej zaplanowałam i zrobić 9/10 maja...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
No tanioszki mam płytkowe i paskowe (jakoś płytkowe bardziej wolę, niż paskowe). Choćbym miała wszystkie zużyć 7lipca 2013 wyszedł mi pozytywny test, to może 7maja 2015 powtórka będzie
Kciuki się przydadzą. Detektor twierdzi, że czas współżycia bardzo dobry, to jeśli wszystko jest ok, nadszedł dobry czas na baby, to mam nadzieję, że się udało. Jednak boję się, że stresy z powrotem do pracy mogły wszystko po zakłócać.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.