Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia wrote:Właśnie córcia przed, a syn w ovu Y szybkie, ale krótko żyją, a X powolne i ślamazarne, ale długo żyjące. Jednak coś mi się wydaje, że mój nie ma długo żyjących plemników. Chciałabym córkę, ale bardziej chcę rodzeństwo dla Młodego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 13:25
-
A ja mam z przed ovu syna
Zdarza się u nas noce są lepsze, jak dzień spędzi na dworze - ale jakbym z nim cały dzień na dworze spędzała, to byśmy bez obiadu byli i o łóżka się potykali... a cokolwiek zrobić przy nim aktualnie w domu, to katastrofa... nie wiem, czy to taki etap, ale wiecznie mi na kolanach siedzi, włazi na mnie, pod nogami łazi, albo wyje, wyje, wyje, płacze, brzęczy, wyje... Radochę ma z chodzenia po dworze i pływania w piaskownicy. Aż mi szkoda, że zaraz do pracy wrócę i braknie mi tego czasu widzenia radochy... Jedynie cieszy mnie, że będziemy mieć tego cyca, to jeszcze trochę tej bliskości nam zostanie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
A tam - 3 miesiące masz na zajście do roczku Małej, a później jeszcze urlop zaległy, więc pewnie z początkiem września dopiero zaczniesz - to sporo miesięcy na zajście, a już @ jest a coś myślę, że już teraz test będzie dla Ciebie pozytywnysyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Zuzla wrote:A u mnie dziewczyny totalna zalamka TSH 8,97 starania o ciąży pójdą w odstawkę do nie wiem kiedy....syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Czemu nie widzę Summerka Twojego wykresu?
Do dupy wsio u mnie. Jak tu działać, jak dzieć drzemkę dopiero miał i teraz pewnie do północy spać nie będzie?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
Hehe ja też zombi
Teraz widzę cykl.
Normalnie mam focha na te testy ovu... Co chwilę widać dwie kreski, ale ta testowa zawsze jaśniejsza... I teraz nie wiem, czy za pasem ovu, czy co...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
nick nieaktualny