Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak byłam w ciąży zarejestrowalam się na oddawanie moczu do produkcji pregnylu, w ramach podziękowania za udział miałam dostać pudełko gratisów dla ciężarnych i niemowlat, niby wyrejestrowalam się z programu ale pudełko dziś przyszło.... Jest mi smutno, nie jestem w stanie nawet go otworzyć, popłakałam się....
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:Ana...
Ja ide spać, bo nie dość, ze beta marna, to wczorajszy test negatyw, pewnie ciaza biochemiczna;( jutro rano wyniki bety...ech, kuzwa, następnym razem tak wczesnie testu nie zrobię;(
Tule w związku z pozostałym postem -
nick nieaktualnyJa też nadal się staram, już 2 lata miną za chwile.
Od tego cyklu biorę Bromergon, może owulka mi się odblokuje. Jeśli nie to wracam do kliniki i pewnie in vitro, bo już nie wiem co może być przyczyną niepowodzeń... oprócz podwyższonej prl z obciążeniem to wszystkie wyniki w normie.
Powodzenia wszystkimSummerka lubi tę wiadomość
-
Anastazja.. - pamietam Cie z wczesniejszych postow i moich miesiecy staran, a teraz coz. Sciskam cieplo i przesylam nadzieje, tym razem na szczesliwe rozwiazanie. Glowa do gory!
U mnie dzisiaj 9dpo, jeszcze 2-3 dni i wszystko sie wyjasni
Z jednej strony nie przejmuje sie, bo te staranka sa taaakie przyjemne, ale kiedy przychodzi @ to jednak jakis zawod i rozczarowanie sie pojawia. Teraz dolozylismy witaminy, czas zrobi swojeSummerka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Jestem mamą prawie 15 letniej córki, z początku po porodzie się zabezpieczaliśmy, po ok 5 latach przestaliśmy używać kondomów i tylko omijaliśmy dni płodne, od 5 lat się staramy i nic, z córką nie było problemy pół roku starania i ciąża, a tu teraz takie rozczarowanie. W piątek jedziemy do Koszalina na badania nasienia męża metodą CASA, potem 3 dni niepewności czekając na wynik. Byłam teraz robić wymaz na cytologię, lekarz zrobił mi USG dopochwowo i mówił że u mnie wszystko ok, jest zapowiedź owulacji z lewego jajnika, nic tylko starać się.
-
Anastazjaaa wrote:Jak byłam w ciąży zarejestrowalam się na oddawanie moczu do produkcji pregnylu, w ramach podziękowania za udział miałam dostać pudełko gratisów dla ciężarnych i niemowlat, niby wyrejestrowalam się z programu ale pudełko dziś przyszło.... Jest mi smutno, nie jestem w stanie nawet go otworzyć, popłakałam się....
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej kochane trochę mnie nie było ale w zasadzie nic się nie zmieniło:/ byłam u gin i powiedziała że ze mną wszystko ok i mąż ma sobie nasienie zbadać tylko że wołami go tam nie zaciągnę nic już nie testuje bo bez tego mniej więcej wiem kiedy ovu i nic z tego nie wynika jak trzecia ciąża jest mi pisana to będzie natury nie przeskoczę bo nic nie dzieje się bez przyczyny...Justi2
-
mama hani wrote:Ana szukałam cię na forum chciałam wiedzieć co u Ciebie? trzymam dalej za ciebie kciuki i życze dużo zdrówka
Hej mama hani nawet niewidziałam że Helenka jest już po drugiej stronie brzuszka, jak ten czas szybko leci.
Życzę wam:
Dużo zdrowia i uśmiechów,
pisków, wrzasków i zabawy moc
Sporo radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
porozrzucanych wszędzie klocków,
przytulenia okrągłej główki
i uścisków małych raczek.mama hani lubi tę wiadomość
-
Kamila1980 wrote:Jestem mamą prawie 15 letniej córki, z początku po porodzie się zabezpieczaliśmy, po ok 5 latach przestaliśmy używać kondomów i tylko omijaliśmy dni płodne, od 5 lat się staramy i nic, z córką nie było problemy pół roku starania i ciąża, a tu teraz takie rozczarowanie. W piątek jedziemy do Koszalina na badania nasienia męża metodą CASA, potem 3 dni niepewności czekając na wynik. Byłam teraz robić wymaz na cytologię, lekarz zrobił mi USG dopochwowo i mówił że u mnie wszystko ok, jest zapowiedź owulacji z lewego jajnika, nic tylko starać się.