X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy;) chociaz cos watek nam zamarł:(

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam w ciąży zarejestrowalam się na oddawanie moczu do produkcji pregnylu, w ramach podziękowania za udział miałam dostać pudełko gratisów dla ciężarnych i niemowlat, niby wyrejestrowalam się z programu ale pudełko dziś przyszło.... Jest mi smutno, nie jestem w stanie nawet go otworzyć, popłakałam się....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana...<3

Ja ide spać, bo nie dość, ze beta marna, to wczorajszy test negatyw, pewnie ciaza biochemiczna;( jutro rano wyniki bety...ech, kuzwa, następnym razem tak wczesnie testu nie zrobię;(

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak to jest z szyjka po porodzie? Rodziłam 3,5 mieisąca temu. mam wrażenie że szyjka jest cały czas otwarta.
    Niedługo chciałabym starac sie o kolejne dziecko ale nie mam zielonego pojęcia jak teraz wyznaczac dni płodne

• Yooanna Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, szyjka po porodzie zawsze jest lekko otwarta. Ale sprawdzając ją na pewno zauważysz różnicę. ;)

a5298bdae4d690b7eae2534d0574551c.png
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może teraz przy wiośnie sie trochę ożywi i więcej mamusiek zacznie starania o kolejne dzieciątko

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie koncza sie juz odpowiedzi dla corki, kiedy będzie dzidzius w domku, ommmmmg. Robimy i robimy i nic, pozostaje czekać i działać ;)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    Ana...<3

Ja ide spać, bo nie dość, ze beta marna, to wczorajszy test negatyw, pewnie ciaza biochemiczna;( jutro rano wyniki bety...ech, kuzwa, następnym razem tak wczesnie testu nie zrobię;(
    Lubie za serduszko pocieszenia dla mnje,
    Tule w związku z pozostałym postem :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    A mnie koncza sie juz odpowiedzi dla corki, kiedy będzie dzidzius w domku, ommmmmg. Robimy i robimy i nic, pozostaje czekać i działać ;)
    Ja musiałam powiedzieć synkowi że dzidziuś nam umarł w brzuszku to było straszne....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 211,4, niby przyrost prawidłowy (wcześniej 23,4, po 72 h 82,48) ale jakaś mała i tak;( najgorsza ta niepewność...

Ana, współczuje, traumatyczne przeżycie;( juz chyba łatwiej jak sie nie zachodzi niz jak trzeba sie żegnać;( <3

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze, niech rośnie ci fasolka zdrowo!

Summerka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nadal się staram, już 2 lata miną za chwile.
    Od tego cyklu biorę Bromergon, może owulka mi się odblokuje. Jeśli nie to wracam do kliniki i pewnie in vitro, bo już nie wiem co może być przyczyną niepowodzeń... oprócz podwyższonej prl z obciążeniem to wszystkie wyniki w normie.
    Powodzenia wszystkim <3

Summerka lubi tę wiadomość

• Jagah Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja.. - pamietam Cie z wczesniejszych postow i moich miesiecy staran, a teraz coz. Sciskam cieplo i przesylam nadzieje, tym razem na szczesliwe rozwiazanie. Glowa do gory! <3

U mnie dzisiaj 9dpo, jeszcze 2-3 dni i wszystko sie wyjasni ;)
    Z jednej strony nie przejmuje sie, bo te staranka sa taaakie przyjemne, ale kiedy przychodzi @ to jednak jakis zawod i rozczarowanie sie pojawia. Teraz dolozylismy witaminy, czas zrobi swoje :)

Summerka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah dzięki za miłe słowo,
    Nie mogę się doczekać dobrych wieści za dwa dni ;)

U mnie @ lada dzień.

W poniedziałek idę po te wyniki mam nadzieję że przyjmą mnie w ten sam dzień.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Kamila1980 Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem mamą prawie 15 letniej córki, z początku po porodzie się zabezpieczaliśmy, po ok 5 latach przestaliśmy używać kondomów i tylko omijaliśmy dni płodne, od 5 lat się staramy i nic, z córką nie było problemy pół roku starania i ciąża, a tu teraz takie rozczarowanie. W piątek jedziemy do Koszalina na badania nasienia męża metodą CASA, potem 3 dni niepewności czekając na wynik. Byłam teraz robić wymaz na cytologię, lekarz zrobił mi USG dopochwowo i mówił że u mnie wszystko ok, jest zapowiedź owulacji z lewego jajnika, nic tylko starać się.

ovufriend.pl
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Jak byłam w ciąży zarejestrowalam się na oddawanie moczu do produkcji pregnylu, w ramach podziękowania za udział miałam dostać pudełko gratisów dla ciężarnych i niemowlat, niby wyrejestrowalam się z programu ale pudełko dziś przyszło.... Jest mi smutno, nie jestem w stanie nawet go otworzyć, popłakałam się....
    Ana szukałam cię na forum chciałam wiedzieć co u Ciebie? trzymam dalej za ciebie kciuki i życze dużo zdrówka

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane trochę mnie nie było ale w zasadzie nic się nie zmieniło:/ byłam u gin i powiedziała że ze mną wszystko ok i mąż ma sobie nasienie zbadać tylko że wołami go tam nie zaciągnę:/ nic już nie testuje bo bez tego mniej więcej wiem kiedy ovu i nic z tego nie wynika jak trzecia ciąża jest mi pisana to będzie natury nie przeskoczę bo nic nie dzieje się bez przyczyny...

Justi2
  • Justi2 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summerka super trzymam kciuki:))

Justi2
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama hani wrote:
    Ana szukałam cię na forum chciałam wiedzieć co u Ciebie? trzymam dalej za ciebie kciuki i życze dużo zdrówka

Hej mama hani nawet niewidziałam że Helenka jest już po drugiej stronie brzuszka, jak ten czas szybko leci.
    Życzę wam:
    Dużo zdrowia i uśmiechów,
    pisków, wrzasków i zabawy moc
    Sporo radości z tupotu malutkich nóżek
    Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
    ząbka, słowa i kroku
    porozrzucanych wszędzie klocków,
    przytulenia okrągłej główki
    i uścisków małych raczek.

mama hani lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila1980 wrote:
    Jestem mamą prawie 15 letniej córki, z początku po porodzie się zabezpieczaliśmy, po ok 5 latach przestaliśmy używać kondomów i tylko omijaliśmy dni płodne, od 5 lat się staramy i nic, z córką nie było problemy pół roku starania i ciąża, a tu teraz takie rozczarowanie. W piątek jedziemy do Koszalina na badania nasienia męża metodą CASA, potem 3 dni niepewności czekając na wynik. Byłam teraz robić wymaz na cytologię, lekarz zrobił mi USG dopochwowo i mówił że u mnie wszystko ok, jest zapowiedź owulacji z lewego jajnika, nic tylko starać się.
    Witam i trzymamy mocno kciuki ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 208 209 210 211 212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ