Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mam na imię Agnieszka. W maju rozpoczęliśmy z m starania i po cichutku liczę ze się uda. Jestem matką wariatka bo w domu mamy cudowna trojeczke, a ja dałam się namówić na kolejnego bąbelka;-)
Powodzenia dla starających i gratulacje dla zafascynowanych.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Anastazja, a diagnozowałaś skąd te poronienia?? Bo zawsze jest jakaś przyczyna straty dziecka, tylko często trudno ją znaleźć. Bo tak sobie myślę, że zawsze lepiej działać prewencyjnie i wyleczyć coś jeśli jest do wyleczenia...
Ja na przykład mam okropnie słaby naturalny progesteron i każda ciąża musi być wspomagana...
Powodzenia!!!"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny Jestem mamuśką rocznej księżniczki i rozpoczynam starania o rodzeństwo dla niej bardzo chciałabym żeby się udało jak najszybciej ale mam lekką niedoczynność tarczycy i martwię się czy to nie wpłynie na starania,
pozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 23:05
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki, nie wiedziałam do którego wątku dołączyć, więc wybrałam ten - najodpowiedniejszy chyba
Mam synka 5 lat i od tego cyklu staramy się o rodzeństwo...trzymajcie kciuki aby w miarę szybko się udało. Z synkiem zaszłam w 1 cyklu...celia lubi tę wiadomość
-
hej. Ja również pragnę się dołączyć . Mam już 3 letnią córeczkę i od kwietnia staramy się o rodzeństwo dla niej. Moim problemem są długie i nieregularne cykle oraz Hashimoto. Na razie tsh jest super (1,5) więc mam nadzieję, że się w końcu uda w tym cyklu mimo stresu jaki mam w pracy:(