Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Podczytuję już któryś wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Moja córcia ma 7 mcy i od zawsze z mężem chcieliśmy szybko kolejną dzidzię. Nasze plany trochę pokrzyżowało cc.. Od początku karmię małą piersią, z tym, że od jakiś 2 mcy coraz rzadziej, aktualnie tylko rano i na noc. 24 maja dostałam pierwszą @ po porodzie i chyba pierwszy raz w życiu baaardzo mnie ona ucieszyła no ale teraz minął już 50 dc i kolejnej @ nie widać, a objawy mam już od 3 tyg. Robiłam 2 testy, oba negatywne, więc to nie ciąża. Starania chcieliśmy zacząć od kolejnego cyklu, no i tak na razie czekamy...
Ilość karmień zmniejszyła się po mojej 10 dniowej kuracji antybiotykowej, mleka było tyle co kot napłakał, a przez kaszki, obiadki ciężko było ponownie rozbujać laktację.
Myślicie, że jakbym małą odstawiła teraz całkowicie od piersi to @ się w końcu pojawi? Chciałam zaczekać aż córka sama się odstawi i nie wiem co robićcelia lubi tę wiadomość
-
Z pierwszą ciążą nam udało się za 1 razem, ciężko mówić tu nawet o cyklu starań, bo planowaliśmy starania zacząć od kolejnego cyklu, decyzję zmieniliśmy w pół minuty, gdy któregoś wieczora powiedziałam mężowi, że właśnie kończą się moje dni płodne, raz podziałaliśmt i jest nasz Skarbuś
-
Summerka wrote:Ryba, ja mimo zmniejszenia karmien - nie miałam @, dopiero po odstawieniu, po dwoch tyg przyszedł @ i udało nam sie zaciazyc;)
Hmmm... Ale czy to normalne, że pierwszy @ był, a kolejnego brak, mimo, że z karmieniem w tym czasie nic sie nie zmieniło?
Summerko, gratuluję pozytywnie zazdroszczę i nie ukrywam, że też tak chcę -
Rybaaaa wrote:Hmmm... Ale czy to normalne, że pierwszy @ był, a kolejnego brak, mimo, że z karmieniem w tym czasie nic sie nie zmieniło?
Summerko, gratuluję pozytywnie zazdroszczę i nie ukrywam, że też tak chcę
Moja koleżanka tez tak miała, była, potem nie...potem ciaza;)
Rybaaaa, celia lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny:)
Ja jestem Mama 4 letniej corci.porod mialam naturalny i za pierwsxym razem udalo sie z ciaza.teraz drugi cykl staran i narazie nie wychodzi ale nie poddajemy sie:)
Jak narazie ciesze sie ze mamy przynajmniej corcie ktra bardzo kochamy:))
-
Rybaaaa - super, teraz mozesz wkroczyc do akcji z temperatura i sluzem, no i starankami Powodzenia w obserwacjach
U mnie OvuFriend zwariowal, i wyznaczyl baaaardzo wczesna owulacje, ktora zapewne sie zmieni za kilka dni, jak podskoczy temperaturka Takze od jutra ananas i za 12 dni - tescikWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 11:49