Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justysia 90 wrote:koleżanka starała się w owulacje na synka i mają cudną córkę ,więc przestałąm wierzyć w te cykle naturalne,no i co szkodzi spróbować wg tego księżycowego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50d75c7d235b.jpg
widocznie Twoja koleżanka trafiła na to 13,2 % bo to tylko zwiększa szanse, ale nie daje 100%. Albo tez inne czynniki zadziałały -
justysia 90 wrote:Wonderwall ,no właśnie, a co jeśli księżycowy wypada w fazie lutealnej? Ja w czerwcu i lipcu mam szansę na córeczkę ale nie ma szans ,żeby cykle się pokryły No i ile dni płodnych wg księżycowego? 4,tak jak w biologicznym?
mi teraz owulacja wypada w Nowiu, a wg tego cyklu księżycowego powinna w I kwarcie, czyli 8 dni później, czyli to też faza lutealna
Moja koleżanka miała IUI akurat w dniu kiedy ten kalendarz księżycowy wskazywał owulacje i to jeszcze był w znaku żenskim, dodatkowo kalendarz chiński wskazywał córkę. A co jest? chłopiec
Także bardziej wierze w ten odstęp bo IUI wykonuje się najbliżej owulacji i w zamiary BoskieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 19:56
-
Chanah to trzymam mooocno kciuki ;-)ale moim zdaniem jest na pewno fasolinka ja chyba jutro zatestuje to bedzie 30 dc 17 dpo.
A cd tego czy coś czuje to czułam sie przez pare dni typowo @ i nie mam ochoty na słodycze a zawsze pdzed @ miałam okropna a tak póz tym to nic więcej... Hmm zobaczymy
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Dziewczyny jestem mega szczęśliwa za namową mojego m. zrobiłam dziś o 23 test i wyszły 2 kreseczki )) w końcu po tylu miesiącach wklejam zdjęcie :
test robiony w 16 dpo rano powtórzęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 00:59
Wonderwall, channah, Maniuś, NIEPOKORNA, olka30, Bluberry, mizzelka lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Drogie kobietki,jestem tu nowa,witam Was serdecznie!
Mam synka,marzy mi się dziewuszka.
Trochę sie tego naczytałam,ale jak to jest w waszym przypadku.
Czy u którejś z Was sprawdziły się metody planowania płci ?
Test owulacyjny dziś pozytywny więc teoretycznie powinnam zapomnieć dziś o dziewczynce bo już za późno !?
P.S Wiem,że ZDROWE dziecko to najważniejsze,ale mogę przecież spróbować więc proszę nie oceniać mnie źle
Pozdrawiam serdecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 13:29
Alexiaa lubi tę wiadomość
Li28 -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje ,jeszcze nie wierzę
a to moj test z dzisiaj rana - 30 dc po owu 17 dni
Channah jutro powtarzasz jeszcze ? kiedy powinna @ przyjść?Wonderwall, NIEPOKORNA, Bluberry, Maniuś lubią tę wiadomość
......