Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Bluberry trzymam kciuki za awans, oby wszystko gladko poszlo
Nie dziękuję od koleżanek wiem że niema się co stresować egzaminem bo to tylko formalność, za to przez te miesiące trwania stażu trzeba się trochę napracować.
mizzelka wrote:a niestety tak jest.. kto ma miękkie serce ten ma twardy tyłek
racja, ale powoli mój limit dobroci się kończymizzelka lubi tę wiadomość
-
Bluberry no to powodzenia na egzaminie ,zeby było tak jak sobie zaplanowałas wszystko
Channah nie martw sie na zapas tak jak dziewczyny piszą z takich bladziochów to nie jedno dziecko jest ale oczywiście zrób betę zeby sie uspokoić ja mam wizytę dopiero w następna środę i staram sie myślec pozytywnie,ze wszystko jest ok.
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Kochane zaczęłam plamic..brzuch o ledzwia bolą okresowo.wiec niestety Wszystko wskazuje na biochemiczna
Ciesze się ze to nie puste jajo i nie pozamaciczna
Mam nadzieje ze w kolejnym cyklu się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 21:17
-
Channah mi w pierwszej ciąży słaba kreska na teście wychodziła chyba z 3 tygodnie, a beta przyrastała pięknie. Tak samo ból okresowy trwał chyba z miesiąc, a plamiłam od term. @ też jakoś ze dwa tygodnie, więc jeszcze się nie nastawiaj negatywnie. Z drugiej str. nie masz skąd skombinować luteiny? Plamienie może być wywołane słabym progesteronem.
-
Ja miałam od początku tamtej ciąży luteinę, ale nawet nie temu, że plamiłam tylko ze względu na swoją historię ginekologiczną, więc nie wiem na ile pomogła. Ale lekarze mówią, że jak się ma ciąża nie utrzymać to nawet luteina nie pomoże, więc co ma być to będzie, ale pozytywnie trzeba myśleć zawsze. Zresztą z martwienia się na zapas nie ma nic A bóle @ w ciąży ma bardzo dużo kobiet, więc nie jest to jakiś straszny objaw, tak samo plamienia w okresie około @, byleby nie były zbyt intensywne. A w ogóle badał cię lekarz ginekologicznie? Może przez to to plamienie?
-
poprosiłam kolezanke by mi przywiozła. i brać go od owu?
no właśnie nie badał.pojechałam w pon to kazal czekać. ale ja od samego poczatku wiedzialam ze cos jest nie tak. kreski na testach nie ciemniały. objawy ustały. lekarz mowic delikatnie olal sprawe.teraz mam 2 zmiane i w przyszlym tygodniu ide do mojego.
doszło dzisiaj krwawienie. -
I ja zaglądam na Wasz wątek co jakiś czas, wkrótce chcemy sie starać o rodzeństwo dla Irenki jestem po cc, lekarz zalecił odczekać ok pół roku, chyba że chcę rodzić sn to ciążą dopiero za kilka lat o pierwsze dziecko staraliśmy się 8 msc z ovu i kilka msc wczesniej na spontana
channah ja lutine w poprzedniej ciąży brałam od 5 tc do 36 tc codziennie. Testy na początku tez wychodziły bardzo blade, dopiero w 10 tc pokazała sie wyraźna kreska. 3/4 ciąży przeleżałam w szpitalu.
gratuluje pozytywnych testów -
Ale zastanawia mnie to i czekam aż się rozkręci. Wczoraj plamienie było bardzo delikatne z ogromną ilością plodnego rozciągliwego śluz.dzisiaj śluzu mniej ale są takie rozciagliwe gluty za przeproszeniem i mocno brazowe.jedynie przy podciąganiu po siusiu jakby było troszkę więcej
Sama już nie wiem.ale prawdę mówiąc straciłam nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 14:26
-
nick nieaktualnyChannah przede wszystkim to nie diagnozowała bym na własną rękę. Jak najszybciej udała bym się prywatnie do ginekologa jeśli do swojego musisz tyle czekać. Mocno krwawiłaś? Może jeszcze ciążą nie jest stracona. Przyznam ze podziwiam Cie za taki ,, spokój" ja pewnie bym panikowała i błagała gina o wizytę na cito. Trzymaj się mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze.
-
Kochana będzie dobrze musi być
To byłby cud gdyby udało się za pierwszym razem.sama w to nie wierzyłam.
Dostałam silnego krwawienia.
Wierze ze jeszcze nam się uda. Jest mi cholernie smutno ale staram się nie załamywać dla moich dwóch wspaniałych cudów, które codziennie budzą mnie rano.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 18:34
-
Channah bedzie dobrze :-* doczekacie sie szybko kolejnego cudu przytulam :-* ja mam pierwsza wizytę dopiero za tydzień zobaczymy ... Mysle,ze wszystko bedzie dobrze... Narazie żyje w niepewności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 23:27
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...