Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc dziewczyny odetchnęłam z ulgą jestem po 1 wizycie i wszystko w porządku widziałam maleństwo, jego tułów i główkę,coś jakby malusie początki rączek oraz bijące ślicznie serduszko nawet zdjęcie piękne dostałam i bardzo wyrazne
Mam acard brać na lepsze przepływy na wszelki wypadek i nastepna wizyta 15.06Maniuś, channah, Wonderwall, Bluberry, olka30, MarliOne lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Halo, halo Witam Was mamuśki i nieśmiało dołączam do Was Z góry przepraszam, że nie doczytam Was od początku, ale z córcią ciężko włączyć komputer
O rodzeństwo dla naszej Igi staramy się w zasadzie już ponad rok, ale nic z tego nie wychodzi. 16 miesięcy karmię piersią i w tym dopatruję się problemu, choć ginekolog twierdzi, że wszystko jest ok i nie muszę jeszcze odstawiać młodej Mam nadzieję, że jeszcze troszkę i córcia sama zrezygnuje z cucucha, a tym samym okres się wyreguluje i drugie bobo zawita do nas
To tyle o mnie, mam nadzieję, że mnie przygarniecie Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najcudowniejszego z okazji Dnia MamyAlexiaa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Alexiaa wrote:A więc dziewczyny odetchnęłam z ulgą jestem po 1 wizycie i wszystko w porządku widziałam maleństwo, jego tułów i główkę,coś jakby malusie początki rączek oraz bijące ślicznie serduszko nawet zdjęcie piękne dostałam i bardzo wyrazne
Mam acard brać na lepsze przepływy na wszelki wypadek i nastepna wizyta 15.06
super wieści! bardzo się cieszę
Alexiaa lubi tę wiadomość
-
Rastafanka witaj kurczę ja Was dziewczyny podziwiam,ze tak szybko macie chęci i siły i decydujecie sie na kolejne maleństwo moja córcia była bardzo wymagającym dzieckiem i do mnie przywiązanym ,a do tego miała bezdechy do 4 miesiąca życia z racji,ze wcześniak ,co przeszłam to moje i dopiero jak miała 2,5 roku to zaczęliśmy myslec o kolejnym maluszku i teraz czuje sie juz na 100% gotowa i wiem,ze bedzie mi łatwiej bo Liwia jest juz samodzielna i nie mogę sie doczekac kolejnego cudu zeby zobaczyć jak to jest mieć dziecko urodzone w terminie spokojnie śpiące w łóżeczku
Dzięki Wonderwall :-*
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Prosze pomóżcie mi, powiedzcie co myślicie.
Obserwuje swoją płodność od 14 cykli tj mierze temp, sprawdzam szyjkę, robie testy owulacyjne... Chociaż moje cykle nie są regularne (27-36 a najczęściej, 29-31dni) to zgdonie z moimi obserwacjami owulka nigdy nie była wcześniej niż 16 dnia cyklu. Myślicie, że mogę kierować się tym co było i uznać, żę owu będzie 16 dnia lub później? Staramy się z mężem próbować 3 dni przed owulką bo chcielibyśmy zwiększyć szanse na poczęcie córki. Wiem, że mogę zostać skrytykowana, że wymyślam...ale dla mnie to ważne. Proszę nie oceniajcie mnie -
Nitta32 wiele kobiet chce mieć parke, więc nie widze podstaw do krytykowania sama jestem w takiej sytuacji, że mam synka i za miesiąc rozpoczynamy starania o kolejne dziecko, i fajnie byłoby mieć teraz córke, choć też mam wene na drugiego synka i na dodatek nie lubie koloru różowego tak od dzieciństwa mam, a wiem, ze teraz wszystkie dziewczynki przechodzą wcześniej czy później etap ze wszystko musi być różowe także będzie co ma być, oby maluch był i był zdrowy.
Tez mam cykle nieregularne, wiec u nas starania będą do pozytywnego testu owulacyjnego, a testy bede robic 2-3 razy dziennie.
Gdy test owulacyjny wychodzi pozytywny wtedy owulacja jest za 24 - 48 godzin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 12:54
-
dziękuje serdecznie za odpowiedz. Ja tez pragne zdrowego dzieckiątka jak z pewnoscia kazdy i wiem ze to jest najwazniejsze. Ale może udałoby się pomóc szczęściu.Oj z tym kolorem mam identycznie;-). Jesli chodzi o testy to mi wychodzą raczej 24 do 36 godz przed owu pozytywne. Chciałabym żeby były takie zwiastulace owu 72 h przed;-). Miałam też test ze śliny afrodyta ale zdecydowanie niepolecam. U mnie nic nie bylo widac.
-
nick nieaktualny