Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Juz niedlugo mam nadzieje, ze do Was zawitam!!
Mierze temp i wreszcie nam 1 owulacje po porodzie. Teraz czekam na pierwszy okres, którego nie bylo od ponad 2lat. Nadal karmie trzy razy na dobę.channah, Alexiaa, mizzelka lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
Alexiaa wrote:No i po długim weekendzie ,czas wrócić do codzienności. Ja od paru dni wieczorami nie mam normalnie siły na życie ,jak dalej bede sie tak dziwnie czuła to chyba szybciej zatestuje ,dziś 21 dc,zauważylyscie dziewczyny ,ze testujemy w podobnych terminach czujecie, ze mogło sie udać ? Bo ja w tym cyklu czuje sie inaczej niż we wszystkich poprzednich od kiedy sie staramy
Witam nowe dziewczyny i gratuluje ewix długo walczyłas o rodzeństwo dla Mai ? -
Channah po cichutku gratuluję jej jak ja zawsze chciałam zeby mi sie tak szybko udało ale ani za pierwszym razem ani teraz tego nie doświadcze ,moze z trzecim pójdzie szybciej o ile sie drugiego doczekamy ... Czekam wlasnie na @ a przyjdzie na pewno i rozpoczniemy 13 cs -2 cykl po wyrównanej prolaktynie.Cieplo na dworze to mi optymizm wraca,że kiedyś sie uda a jak nie to bede chociaż szczęśliwa,ze mamy 1 maleństwo
Spędziłam cudowny weekend z mężem i córcia zamierzam sie cieszyć teraz nimi bo boje sie, ze za bardzo sie nakręcam i blokuje
Ewix to prawie tak jak ja mi w 11cs.
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Channah ja trzymam cały czas kciuki kreska jest słaba ale widoczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 20:10
channah lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...