Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no to trzymam kciuki żeby sie dostał wiem ile kosztuje prywatna placówka ;-/
dziewczyny a tak z innej beczki jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny byłam u ginekologa i miałam robione badanie czystość pochwy, wyszła mi infekcja. Mam nadzieję, że wyleczę ją przed staraniami.
Ale zmartwiło mnie:
Lactobacillus sp. - regulator pH (flora fizjolog.) -mierna ilosc
Jak szybko odbudować dobra flore?
Dodam, że wybrałam opakowanie lacibios femina doustnie, i invag 2 opakowania dopochwowo. A tu taki wynik
Teraz biorę provag doustnie. Jem 380 ml-500 ml jogurtu dziennie. Za kilka dni jak zastosuje 2-ga kaspułkę na leczenie infekcji, będę stosować Lactovaginal.
Po jakim czasie ilość pałeczek mlekowych wzrośnie do dobrej ilości?
Martwie się, że przez to będę miec problem zajść w ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 20:03
-
nick nieaktualny
-
Ja w ciąży brałam macmirror, a teraz przepisał mi Gynoxin 2 kapsułki. Ogólnie infekcja mieszana bezobjawowa, wyszło w cytologii i teraz potwierdziło się w tym badaniu.
Ja myślę, że to też może być wina kp, bo jednak te hormony inaczej pracują, pewnie estrogen niski, bo przy karmieniu piersią w organizmie kobiety utrzymuje się niski poziom estrogenu, a tym samym pewnie stąd ta infekcja, i ogólnie słaba flora -
Wonderwall infekcje to temat bardzo dobrze mi znany dokładnie w styczniu 2015 jak zaczęliśmy sie starac to wyszło mi w cytologii tak jak u Ciebie i od tego czasu cały czas borykałam sie z infekcjami raz było lepiej ,raz gorzej,ale nigdy idealnie.Stosowalam rożne specyfiki a co mi pomogło to juz Ci pisze wlasnie Provag w kapsułkach ,Gynoxin -Jest świetny najlepszy lek jaki zastosowałam i odrazu czułam, ze działa - jogurty sie u mnie nie sprawdziły ,mój gin tez uważa , ze raczej za bardzo nie pomogą i uwaga najważniejsze chyba co miało duży wpływ to zaczęłam sie myć samą wodą tzn przód a tył mydłem bambino bieliznę piorę w białym jeleniu i pucze 2razy i Provag biorę cały czas bez przerwy gin stwierdził,ze nie trzeba ,ale nie posłuchałam go
I od 2 miesięcy wkońcu mam spokój a było to bardzo męczące i przeszkadzało zapewne w staraniach ...
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Alexiaa dałaś mi nadzieję
Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie. Ale wiecie co, to pierwszy lekarz co zrobił mi wymaz, w poprzednim cyklu byłam u 3 różnych (mam pakiet w enel-med) i każdy po badaniu na krześle mówił, że nie ma infekcji, a mnie zaniepokoiła zmiana wydzieliny, ale wg ich było ok, dodatkowo jak mówiłam, ze nie mam innych objawów to tym bardziej byli przekonani, że coś wymyślam.
Nawet jedna ginekolog, powiedziała mi dosłownie żebym nie była mądrzejrza od lekarza jak powiedziałam, aby zrobili mi to badanie czystości, bo mnie wydzielina zaniepokoiła.
Także w dzisiejszych czasach trafić na dobrego gin to po prostu sukces.
Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWonderwall szkoda gadać, teraz ci lekarze nie wiem od czego są, co im szkodziło przecież i tak jak to wizyty prywatne były to za badanie Ty płaciłaś bądź w cenie tego pakietu, a to że objaw jakichś szczególnych brak to nie znaczy że nic się nie dzieje, po porodzie to wskazane takie badania a ręcznie to się mogą co najwyżej po głowie podrapać może by to trochę ich rozumy rozbudziło. Teraz to jak pacjent o coś prosi to zaraz że wydziwia albo naciąga
Alexiaa, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem czy testować ,czy nie poczekać ,az @ przyjdzie ,bo jak mam znów widzieć ta I kreskę to odechciewa mi sie a jeszcze od owu mam wkrętki,ze sie udało po piersi powiększone odrazu ,ale przez te pare miesięcy juz miałam tyle objawów,ze juz niemal pewna byłam II kresek.Dzis mam 19 dc cykle zazwyczaj 28 dniowe
......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez 10,11 jeśli @ nie bedzie do tego czasu ... Narazie mam piersi powiększone bardzo od owu i przez to sie nakręcam .dzisiaj mam 21 dc a Ty?
My w tym roku w domu grillowalismy a dzisiaj do ciotki na obiadek macie juz plany na wakacje ? Ja juz zaklepałam noclegi cieszę sie bi w tym roku bardzo szybko udało mi sie znaleźć i 50 m od morza
......
-
Cześć dziewczyny czy można dołączyć???
Dzis dostlam @ i po jej skończeniu zamierzamy zaczac intensywne starania o rodzeństwo dla naszego skarba
Pozdrawiamchannah, NIEPOKORNA, Alexiaa, mizzelka lubią tę wiadomość
-
No i po długim weekendzie ,czas wrócić do codzienności. Ja od paru dni wieczorami nie mam normalnie siły na życie ,jak dalej bede sie tak dziwnie czuła to chyba szybciej zatestuje ,dziś 21 dc,zauważylyscie dziewczyny ,ze testujemy w podobnych terminach czujecie, ze mogło sie udać ? Bo ja w tym cyklu czuje sie inaczej niż we wszystkich poprzednich od kiedy sie staramy
Witam nowe dziewczyny i gratuluje ewix długo walczyłas o rodzeństwo dla Mai ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2016, 21:55
Maniuś lubi tę wiadomość
......