Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam pytanie, czy fakt że karmiłam synka rok i 10 m-cy, i zakończyłam karmienie ok 8 m-cy temu, może mieć jeszcze wpływ że nam się nie udaje? Myślę, że 8 m-cy po karmieniu, już nie powinno być problemu, ale ....sama nie wiem...Dawidek czeka na rodzeństwo...
-
Eve wrote:Widzialam moja Fasoleczke,serduszko bije jak dzwon, malenstwo ma 7 mm, wszystko jest ok. wg OM 8t6d a wg usg 7t2d czyli nawet mniejsza roznica niz w pierwszej ciazy,gdzie byly 2 tygodnie:-)
bardzo się cieszę, że wszystko w porządku rośnijcie dalejEve lubi tę wiadomość
-
kurka wrote:Dziewczyny, mam pytanie, czy fakt że karmiłam synka rok i 10 m-cy, i zakończyłam karmienie ok 8 m-cy temu, może mieć jeszcze wpływ że nam się nie udaje? Myślę, że 8 m-cy po karmieniu, już nie powinno być problemu, ale ....sama nie wiem...
Pewnie co organizm to inaczej. -
kurka wrote:Dziewczyny, mam pytanie, czy fakt że karmiłam synka rok i 10 m-cy, i zakończyłam karmienie ok 8 m-cy temu, może mieć jeszcze wpływ że nam się nie udaje? Myślę, że 8 m-cy po karmieniu, już nie powinno być problemu, ale ....sama nie wiem...
dokładnie co organizm to inaczej, ja w drugą ciąże zaszłam karmiąc jeszcze Córcię, teraz przestałam karmić w sierpniu, miesiączki dostałam we wrześniu, a teraz zaszłam w ciążę moim zdaniem ważne, żeby miesiączka była regularna -
To zależy od org indywidualnie. Badałaś prl? -
dorocia2324 wrote:Poprawiam się czy mogę brać infolic
spokojnie możesz Nie zaszkodzi Ci na pewno. Mi chyba własnie on pobudził do pracy lewy jajnik i bach
Pijąc inofolic nie musisz odstawiać kw. foliowego.
Co więcej - pijąc inofolic nie miałam aż takiej ochoty na słodycze. A w tym mies trzymałam dietę i nie skusiłam się i to własnie dzięki niemuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2014, 21:50
-
dorocia ja oprocz wczorajszego zadrapania cycochow do krwinek i czasami bolu takiego skurczowegoi wieeelkiej sennosci to nie mam zadnych dolegliwosci. az sie martwie bo z mania bylo zupelnie inaczej.Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
aga.just wrote:spokojnie możesz Nie zaszkodzi Ci na pewno. Mi chyba własnie on pobudził do pracy lewy jajnik i bach
Pijąc inofolic nie musisz odstawiać kw. foliowego.
Co więcej - pijąc inofolic nie miałam aż takiej ochoty na słodycze. A w tym mies trzymałam dietę i nie skusiłam się i to własnie dzięki niemu