Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny proszę na mnie nie krzyczeć. Dziś tylko rano wzięłam lutke bo miałam jakieś wewnętrzne przekonanie, że się udało. Nie udało się bo @ się rozkręciła, lutki już nie biore. To mój pierwszy tak krótki cykl 25 dni, szok normalnie. Teraz będę miała chwilę na przemyślenie działania w kolejnym cyklu. Trochę smutno jest ale trzeba działać dalej jak @ się skończy. Dziękuje za Wasze wsparcie i doping, jesteście kochane Po proszę o wiruski na owulke
-
witam kochane
wynik bety 46,64 jeszcze mam powtorzyc w sbote i zobaczyc jaki przyrost bedzie i 23 kwietnia na wizytke na podejzenie serduszka..... oj jak ja sie bojeaga.just lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola88 wrote:witam kochane
wynik bety 46,64 jeszcze mam powtorzyc w sbote i zobaczyc jaki przyrost bedzie i 23 kwietnia na wizytke na podejzenie serduszka..... oj jak ja sie boje -
Karola noooooo super :)Gratuluję ale zielono się zrobiło
Dorota nikt na Ciebie nie krzyczy Pokaż która to wiesz -
Będzie dobrze! Kwiecień jest Twój! Masz całe wiadro wirusów ode mnie!
25 dni cykl, ale ow mogło być już w 13 sc to fl 12 dni, jakoś to się układa w całość.
jaki masz plan na kolejny cykl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 22:15
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze mam chwile na zaplanowanie cyklu . Ale na pewno monitoring, gdyby długo owulki nie było to dong, badanie progesteronu i może plemniczków. A reszta wyjdzie w praniu Na razie @ niech szybko mija i do roboty Muszę was podgonić
Kasandra lubi tę wiadomość