Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia2324 wrote:Jeszcze mam chwile na zaplanowanie cyklu . Ale na pewno monitoring, gdyby długo owulki nie było to dong, badanie progesteronu i może plemniczków. A reszta wyjdzie w praniu Na razie @ niech szybko mija i do roboty Muszę was podgonić
plan brzmi dobrze, a ja na szczęście podrzucam wiadro wirusków trzymam kciuki dorocia kwiecień musi być zielony -
a ja Wam powiem, że dzisiaj zrobiłam sobie test na pamiątkę i chyba nigdy nie miałam tak pozytywnego testu po paru sekundach kreska była tak samo ciemna jak kontrolna, więc myślę, że Dzidziuś rośnie zdrowo
ewcia21k, lithe123, dorocia2324, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Kas ja głupia codziennie robię i patrzę jak ciemnieje krecha
Tylko już mi 1 test został i poczekam na takie 2 prawdziwe wielkie krechy
Dorota a może od razu po @ łyknij choć 1 dziennie donga? Tym sobie nie zaszkodzisz, a możesz pomóc. Bo donga masz czy nie? -
aga.just wrote:Kas ja głupia codziennie robię i patrzę jak ciemnieje krecha
Tylko już mi 1 test został i poczekam na takie 2 prawdziwe wielkie krechy
Dorota a może od razu po @ łyknij choć 1 dziennie donga? Tym sobie nie zaszkodzisz, a możesz pomóc. Bo donga masz czy nie? -
dorocia2324 wrote:Tak donga mam bo juz w tamtym cyklu mialam go brac ale za pozno przyszedl i owu juz bylo. Myslicie zeby od razu brac... musze pomyslec a ten infolic to na co?
Poza tym inozytol poprawia jakosć jajeczek, na zachodzie jest podawany przy stymulacji przy in vitro.
Aga piła 2 saszetki dziennie, ja pije jedną.
Zarazem to jest tylko suplement diety więc nie ma jakiegoś radykalnego działania.
aga.just lubi tę wiadomość
-
Kasandra wrote:a ja Wam powiem, że dzisiaj zrobiłam sobie test na pamiątkę i chyba nigdy nie miałam tak pozytywnego testu po paru sekundach kreska była tak samo ciemna jak kontrolna, więc myślę, że Dzidziuś rośnie zdrowo
-
Widzialam moja Fasoleczke,serduszko bije jak dzwon, malenstwo ma 7 mm, wszystko jest ok. wg OM 8t6d a wg usg 7t2d czyli nawet mniejsza roznica niz w pierwszej ciazy,gdzie byly 2 tygodnie:-)
Anastazjaaa, ewcia21k lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️