Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny myślę, że mogę już powiedzieć
W niedz zobaczyłam cień cienia, w poniedziałek beta 42, dziś 147; przyrost 350%.
Trzymajcie kciuki, żeby fasola się rozwijała
Bardzo się cieszę, bo udało się, kiedy dawałam sobie najmniej szans - bakteria, brak w samą owulkę, nie analizowałam co i jak, bo nie miałam do tego głowy i czasu. Bałam się o owulkę, że jej nie będzie, potem że pęcherzyk nie pękł, że za duży i o ... proszę
Wiosna jest naprawdę magiczna
OLITKA wywróżyłaś mi porób w BNKasandra, Anastazjaaa, anka_a lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Witaj Basiula.
U mnie straszny ból brzucha, jajników i krzyża. Do tego śluz brązowy. Plamienie albo @ ale to dopiero 25 dc. Plamień nigdy nie miałam więc czekamy na rozwiązanie sytuacji.
25 dc - ale owulkę miałaś 13/14 dc czyli dziś 11/12 dpo. Testujesz? -
aga GRATULUJĘ jeszcze raz Kochana strasznie się cieszę to dorocia jeszcze teraz i mama_hani i Kochana anastazjaaa
dorocia kiedy testujesz?
ale super ten wątek jest szczęśliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 09:19
aga.just lubi tę wiadomość
-
Aga ogromne gratulacje! Z całego serduszka! Tak bardzo się cieszę
Jak mnie dziś nie zaleje, a śluzu brązowego jak na razie mniej to jutro zatestuje i się okaże. Mam nadzieję, że będzie chociaż cień cienia. Bo ten cykl nie typowy i objawy też.Kasandra, Anastazjaaa, aga.just lubią tę wiadomość
-
dynamiczna, to teraz powiem to czego nie chciałam powiedzieć na głos -GRATULUJĘ
aga.just Gratuluję !!! ale lanie na kolanie ci się należy za takie zatajanie tak pozytywnej wiadomości
U mnie jeszcze owu nie było, czekam cierpliwie....kto jeszcze został oprócz mnie na starających?Dawidek czeka na rodzeństwo... -
aga.just wrote:Dziewczyny myślę, że mogę już powiedzieć
W niedz zobaczyłam cień cienia, w poniedziałek beta 42, dziś 147; przyrost 350%.
Trzymajcie kciuki, żeby fasola się rozwijała
Bardzo się cieszę, bo udało się, kiedy dawałam sobie najmniej szans - bakteria, brak w samą owulkę, nie analizowałam co i jak, bo nie miałam do tego głowy i czasu. Bałam się o owulkę, że jej nie będzie, potem że pęcherzyk nie pękł, że za duży i o ... proszę
Wiosna jest naprawdę magiczna
OLITKA wywróżyłaś mi porób w BN
Gratulacje, rosnijcie zdrowo
aga.just lubi tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Aga ogromne gratulacje! Z całego serduszka! Tak bardzo się cieszę
Jak mnie dziś nie zaleje, a śluzu brązowego jak na razie mniej to jutro zatestuje i się okaże. Mam nadzieję, że będzie chociaż cień cienia. Bo ten cykl nie typowy i objawy też. -
kurka wrote:dynamiczna, to teraz powiem to czego nie chciałam powiedzieć na głos -GRATULUJĘ
aga.just Gratuluję !!! ale lanie na kolanie ci się należy za takie zatajanie tak pozytywnej wiadomości
U mnie jeszcze owu nie było, czekam cierpliwie....kto jeszcze został oprócz mnie na starających? -
oj ten marzec był bardzo pracowity i zaowocowało zielonym kwietniem Ja jestem pod wrażeniem że tylu się udało ( a mnie w szczególności bo nadal uważam że to jakiś cud nad cudy )
Czekamy na resztę aż się zazieleni -
dziendoberek:)
dorocia kochana po odstawieniu luteiny przychodzi @ ja sie wogole dziwie ze ty 11 dni bierzesz, tak ci gin kazal?
do 16 musze czekac na bete ;/ jakby nie mozna juz w tej chwili wynikow dac:PMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm