Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dynamiczna wrote:No to już Wam powiem żeby nie było że ukrywam .... Nie mam pojęcia jak to się stało ale mając jedno serduszko w marcu jestem w ciąży
To chyba jakiś znak Boski że mi się ta owulacja tak przesunęła żeby się z tymi moimi plemnikami zgrać zanim wyjada. Co wam jeszcze chciałam napisać to to że kolejny raz potwierdza się zasada że jak wyluzujesz to się uda. W ogóle ( no może prawie w ogóle) w tym miesiącu o tym nie myślałam a test robiłam z pewnością że będzie negatywny. Poleciałam poniekąd po niego bo mnie do tego namówiłyście.
Wszystkim życzę powodzenia i jak najwięcej serduszek na naszym wątku.
Proszę Was o trzymanie kciuków i modlitwę żeby tym razem było wszystko ok
Miłego dnia
Gratulacje, rośnijcie zdrowo
-
karola88 wrote:mama hani ja tez baaaardzo chce ale niestety od chcenia nic sie nie zrobi a i bedzie jeszcze gorzej. ot tak powiedzialam soie a przeciez robie tak samo jak ty :p
juz sie nie moge jutra doczekac, ide spac kochane zeby szybciej mi zlecialo
Karola gratuluję zielonej kropeczki, rosnijcie zdrowo -
Jestem po wizycie. Zapisalam sie do poradni przyszputalnej,bo kolezanka mi doradzila i jest rzeczywiscie super. Warunki wiadomo jak w latach 70 i procesury tez. Na palec lekarza juz 8 tydzien,wiec rosniemy. Na USG zapisalam sie na piatek 14-15. Wreszcie mam karte ciazy.
Anastazjaaa, Kasandra lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Jestem po wizycie. Zapisalam sie do poradni przyszputalnej,bo kolezanka mi doradzila i jest rzeczywiscie super. Warunki wiadomo jak w latach 70 i procesury tez. Na palec lekarza juz 8 tydzien,wiec rosniemy. Na USG zapisalam sie na piatek 14-15. Wreszcie mam karte ciazy.
-
Eve wrote:Jestem po wizycie. Zapisalam sie do poradni przyszputalnej,bo kolezanka mi doradzila i jest rzeczywiscie super. Warunki wiadomo jak w latach 70 i procesury tez. Na palec lekarza juz 8 tydzien,wiec rosniemy. Na USG zapisalam sie na piatek 14-15. Wreszcie mam karte ciazy.
super to teraz jesteś już spokojniejsza ale Ci zazdroszczę ja dopiero 15 kwietnia mam wizytę
Dziewczynki wszystkim Wam życzę żebyśmy razem pisały na belly jak najszybciej a może nadal tutaj mimo fasolek -
dokładnie ja od tygodnia wiem, że jestem w ciąży, a i tak mi tutaj najlepiej
dopóki wszystkie dziewczyny nie zazielenią
aga_just jeszcze nie dawno sama mnie pędziłaś na betę nie stresuj kobiety w ciąży ale coś mi mówi, żw dołączysz do grudniowych mamusiekaga.just lubi tę wiadomość
-
lithe123 wrote:Wiosna, na rstaraniach o rodzeństwo już chyba powoli więcej ciężarnych niż staraczek... Cieszę sie kochane aAle kłuje mnie zazdrosć i smuteczek, że nie ja.... Pocieszcie!!!!
Jeszcze kilka dni temu patrzyłam z taką sama zazdrością jak zielonych kropeczek przybywało bo byłam pewna że tym razem to nie może się udać
Jak nie uda się teraz to następnym razem daleko Ci nie uciekniemy tym peletonemaga.just lubi tę wiadomość