Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dynamiczna obys miala racje ja testuje 2 , mialam testowac pierwszego ale nie bede miala jak wiec przesyne sobie ta niepewnosc na 2 kwietnia i mam nadzieje ze nie bedzie prima aprylis z jedna krechaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
O matko dziewczyny jak mnie kręgosłup boli, ciągnie aż do samej kości ogonowej. Pewnie od tego, że mam nowe postanowienie i od kilku dni staram się nie garbić tylko prostować i chyba to się mojemu kręgosłupowi nie podoba. Do tego od wczoraj lewa nerka boli i dziś w podbrzuszy, chyba jajniki.
-
ja juz jestem i zmykam zarazem, weszlam sobie tylko na chwilke dzisiejsze obiawy wpisac na wykres i mowie sobie zajze co u was slychac
aga fajnie ze imprezka sie udala
dorocia mysle ze moze bys to , zmiana postawy a kregoslup nie przyzwyczajony, a nic nie dzwigalas?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Hej Wam
A u mnie nieoczekiwany zwrot akcji hehe i temperatura znowu podskoczyła
Nie nie nie łudzę się że jestem w ciąży , bo to nie możliwe , chciałabym już dostać tą @ żeby zacząć od nowa a tu taki psikus. No i po plamieniu nie ma śladu. Wiem wiem wiem co wam się na usta ciśnie " może jednak" otóż na pewno NIE !!!
Dziś mam dużo pracy i staram się nie myśleć o tym, bo zwariuję, tak bardzo odsuwam od siebie tę myśl, bo tak strasznie boję się rozczarowania.
Miłego dnia kochane -
dynamiczna biegu sprawy już nie zmienisz, ja też byłam nastawiona na 100% na @ może to właśnie fobre nastawienie zostawiam Wam wiadro wirusów
a to fakt, że wiosną pewnie częściej na polu będziemy przebywać ale ja i tak będę wpadać dopóki każda z Was nie zazieleniaga.just lubi tę wiadomość