Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no ale az tak, kurcze nie pamietam jak bylo w 1 ciazy i we wczesniejszych o tym jakos sie zapomina jak pozniej II krechy sie widzi na tescie, dzis taka placzliwa jestem ze szok o byle co placzeMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola88 wrote:no ale az tak, kurcze nie pamietam jak bylo w 1 ciazy i we wczesniejszych o tym jakos sie zapomina jak pozniej II krechy sie widzi na tescie, dzis taka placzliwa jestem ze szok o byle co placze
-
hej
Ja powoli przygotowuje się na kolejny nieudane zakończenie. Wiem, że mam jeszcze kilka dni, ale czuję to w kościach. Nic na to nie zapowiada. Ale chociaż owulka była to też sukces
Wyleczymy bakterię i pewnie się uda
Kiedyś Wam pisałam, że Szczescie poczęliśmy w BN, potem marzyła mi się powtórka i po porażce, któraś z Was napisała, że może nie udał mi się zajść w ciążę w grudniu to będę rodzić w grudniu Echh fajnie by było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:28
-
My nasze pierwsze Szczescie tez skonstruowalismy w BN:-) Teraz Lobuz szaleje na placu zabaw i oglada zwierzeta,bo wybralismy sie do zoo:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 09:48
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nasz też powstał w BN . Ja cieszę się, że owulka była sama bez wspomagania. Coś mi podpowiada, że mogło się udać, ale mimo brania lutki tempka nisko. Wercia pisała, że może nie oddziałuje moje ciało termicznie na progesteron ale przecież żeby być w ciąży trzeba mieć wyższą tempkę, prawda? No nic niedługo się okaże.
-
agajust, my też byśmy chcieli najpóźniej na BN, mogli byśmy wcześniej, ale nie mamy kanalizacji-robią dopiero, mają skończyć w lipcu
anastazja, przykro mi, oby @ się szybko skończyła i zaczęły nowe serduszka
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Dawidek czeka na rodzeństwo... -
.... że tak powiem o sobie : tej Pani na ten cykl już dziękujemy. Bez złudzeń.
To moja najniższa temp w obserwacjach w 9dpo. Przy 36.6 mam zawsze @, a dziś 36.77
Ale żeby nie było. Szczęśliwa nie jestem, ale załamki też nie ma ogromnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2014, 07:46
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Aga to ja o sobie mogę napisać tak samo. Dziś 7-8 dpo i 36,5. To nie wygląda ciążowo. Z resztą ten cykl nie wygląda owulacyjnie, a co dopiero ciążowo. Aż nie dowierzam, że owulka była. Lutka jeszcze 5 dni, potem @. Trzeba planować kolejny cykl, żeby się w końcu zazieleniło.