Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze jakaś dolina mnie dopadła.
Mamy tą bakterię i tak myślę, że to pewnie ona nam psuje plany. W kwietniu po @ mam się zgłosić na posiew, mąż w przyszłym tyg powtarza swój posiew po antybiotyku.
Potem jak bakterii nie będzie u mnie to hsg.
Może tu jest tez przyczyna? Do tej pory 3 owulki z prawego jajnika i nic. Teraz dopiero z lewego poszło. Może tu jest choć ciut nadziei, że z lewego będzie lepiej?
W sumie jest jakiś plan działań. Powinnam się cieszyc. Idziemy do przodu.
Ok. nie marudzę -
Aguś niestety każda porażka boli. Ale najważniejsze, żeby się nie poddawać i walczyć dalej. Będzie dobrze, na pewno się Wam uda.
Dziewczyny mam nadzieję, że jutro będzie lepsza pogoda bo dziś musiałam się położyć w południe a i tak padam na twarz. Masakra.aga.just lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Kurcze jakaś dolina mnie dopadła.
Mamy tą bakterię i tak myślę, że to pewnie ona nam psuje plany. W kwietniu po @ mam się zgłosić na posiew, mąż w przyszłym tyg powtarza swój posiew po antybiotyku.
Potem jak bakterii nie będzie u mnie to hsg.
Może tu jest tez przyczyna? Do tej pory 3 owulki z prawego jajnika i nic. Teraz dopiero z lewego poszło. Może tu jest choć ciut nadziei, że z lewego będzie lepiej?
W sumie jest jakiś plan działań. Powinnam się cieszyc. Idziemy do przodu.
Ok. nie marudzę
Tez trzymam kciuki za posiew, oby bylo wszsystko w porzadalku -
hej.
Gratuluje wszystkim, ktorym sie udalo!!!
Nie bylo mnie jakis czas. Odpoczywalam od ovu, co skonczylo sie dwoma kreskami (po raz pierwszy od 3ech lat staran ), niestety radosc dlugo nie trwala. Dzis sie dowiedzialam ze nic juz nie zostalo.... DOL!!!
Zbieram sily do dalszych staran... -
aga.just wrote:Będzie dobrze. Tylko czasami dopada mnie zwątpienie, choć jest naprawdę lepiej z miesiąca na miesiąc. Z miesiąca na miesiąc mam więcej pokory, ale wiadomo, że każda porażka boli.
Mnie też czesto odpadają źle dni, ale to zasługa zimy, teraz jest już wiosną wiec i nastroje będą lepsze,
Tule cie mocnoaga.just lubi tę wiadomość
-
Ja uwielbiam to miejsce, to forum. Zawsze można z wami podzielić się radością i smutkiem, a jak cudnie doradzacie . Kto inny lepiej zrozumie jak nie wy . Już nie mogę się doczekać jak o swoich ciążowych brzuszkach i objawach będziemy gawędziły, to dopiero będzie . A na razie DZIAŁAMY i się nie obijamy . .
Alis serduszkiem jestem z TobąAlisss, mama hani, lithe123 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny jestem ufff
Tiago pojechał dziś do szkoły własnym rowerkiem, oczywiście w mojej asyście, jestem z niego dumna
dziś pojawiło się plamienie, pewnie jutro przyjdzie @, ale nie skreślam jeszcze tego cyklu, bo nadzieja umiera ostatnia
aga.just wrote:Dorota NAM się uda NAM!
Dzięki Anastazja, Dorcia, Werka Dobzre czasem sobie pomarudzić, ot tak. I wiedzieć, że jest ktoś kto nie cieszy się z czyjegoś smutku, a wspiera
Dzięki!
zawsze możesz na nas liczyć kochana.
trzeba nie raz się wygadać i wyżalić to oczyszcza organizmaga.just lubi tę wiadomość
-
Anastazja no to super, masz prawo być dumna z synka
A ja już nic nie wiem. Biorę luteinę, więc tempka powinna skoczyć a tu nic, dziś znów spadła. Wiem, że na maleństwo nie mogę już liczyć Ale zaczynam się zastanawiać czy na pewno była ta owulka. Niby gin widział płyn i jakieś puste przestrzenie ale już myślę o wszystkim. Jeszcze do tego źle się czuje i spać mi się ciągle chceAnastazjaaa lubi tę wiadomość