Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Frnacuska i Mama78
Kas o zamieraniu wątka nie mam mowy dopóki nie zzieleniejemy chociaż wszytskie hahahaha
Widzę, że u Ciebie nerwowa niedziela będzie Czekamy razem z Tobą.
Ja martwiłam się, że nie będzie owu. Wczoraj byłam o 12 na monicie i był płyn w zatoce, pęcherzyk pękł. No i jak na złość dzień wcześniej nie było . Ech... Zerkniecie do mnie zobaczyć jak to wygląda z tymi sercami?
Choć może nie jest tak źle? Ja panikara jestem
Dorcia masz już donga? Chcesz działać? -
Witam serdecznie nowe dziewczyny .
U mnie dziś skok tempki i nie wiem czy to owulka ale jutro monitoring i zobaczymy co tam się dzieje. A dziś miałam zacząć brać donga i może nie będzie potrzebny . Pogoda piękna, więc niedługo na spacerek, a później szkoła. -
nick nieaktualny
-
U mnie Wielkanoc tez zawsze mało świątecznie obchodzona, od kilku lat Wielkanoc obchodze w holandii, bez rodziny, wiec mało świątecznie..., ale teraz czekam jak na zbawienie bo budowniczy obiecali ze do świąt się wyrobia, wiec czekam...
aga.just lubi tę wiadomość
-
Według gina hormony są w porządku. Spojrzał na nie ale nic nie obliczał. Endometrium 15 mm. Jajnik prawy wielkość 27,4 mm * 19,7 mm. Jajnik lewy wielkość 32,8 mm * 23 mm, z ciałkiem żółtym. Wolny płyn w zatoce douglasa szerokości 3,3 mm. Według niego owulacja była do 48 godz. Dziś mialam tempke 36,3 ale prawie wcale nie spałam, a poza tym gin powiedział, że może się trochę obniżyć. Ciesze się, że owulka bez donga tylko jestem zła bo ostro zabalowałam w czwartek bo nie myślałam, ze bedzie owulka tak szybko i bez donga. Serduszka były więc pozostaje czekać.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Aguś mnie to już nie wiem czy śmieszy czy dziwi. Dziś byłam u tego mojego starego gina bo potrzebowałam na szybko monitoring. Powiedziałam mu, że sama sobie zrobiłam badania. Przeczytał tylko je, spytał kiedy robiłam i powiedział, że jest w porządku. Na opisie z usg dzisiejszego mam napisane to co pisałam wyżej i że mam przodozgięcie szyjki macicy. A ten nowy powiedział podczas badania, że mam tyłozgięcie. I kto tu ma racje. Jestem zadowolona, że owulka była nawet jak nie będzie dzidzi. Serduszka były, więc czekamy. Na dietce zostaje bo czuje się super lekko, do octu też się przyzwyczaiłam. Dong w razie czego mam
aga.just lubi tę wiadomość