Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam u lekarza dzisiaj. Ciąże potwierdził po zwykłym badaniu ginekologicznym, na jego "palec" jest to początek 6 tygodnia, wg. OM 6 tydzień i 5 dzień, generalnie powtarza się historia z pierwszej ciąży, gdzie przez to, że cykl jest dłuższy to ciąża jest młodsza. Ciąża wewnątrzmaciczna. USG nie robiliśmy, mam kolejną wizytę z USG za 2 tygodnie.
aga.just, Kasandra, dorocia2324 lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Byłam u lekarza dzisiaj. Ciąże potwierdził po zwykłym badaniu ginekologicznym, na jego "palec" jest to początek 6 tygodnia, wg. OM 6 tydzień i 5 dzień, generalnie powtarza się historia z pierwszej ciąży, gdzie przez to, że cykl jest dłuższy to ciąża jest młodsza. Ciąża wewnątrzmaciczna. USG nie robiliśmy, mam kolejną wizytę z USG za 2 tygodnie.
-
Eve wrote:Byłam u lekarza dzisiaj. Ciąże potwierdził po zwykłym badaniu ginekologicznym, na jego "palec" jest to początek 6 tygodnia, wg. OM 6 tydzień i 5 dzień, generalnie powtarza się historia z pierwszej ciąży, gdzie przez to, że cykl jest dłuższy to ciąża jest młodsza. Ciąża wewnątrzmaciczna. USG nie robiliśmy, mam kolejną wizytę z USG za 2 tygodnie.
jak cudownie Kochana
gratuluję bardzoEve lubi tę wiadomość
-
lithe w obydwu ciążach nie miałam objawów prędzej myślałam, że okresu dostanw niż, że jestem w ciąży z Córcią to w dzień spodziewanej @ nawet podpaskę już brałam do ręki, ale zrobiłam test i tutaj niespodzinka z Synem to wogóle masakra, bo jeszcze karmiłam Córcię, więc cykle na maksa nie regularne, raz 24 raz 42 dni, więc zrobiłam test w 30 dniu i negatyw, ale powiedziałam, że jak za tydzień nie będzie @ to znów zrobię i już za 7 dni był pozytyw
żadnych mdłości i tak dalej z Synem tylko pod koniec ciąży zgaga straszna, ale dało się żyć
za to moja przyjaciółka wszystkie 3 ciąże wymiotowała prawie cały czas masakra biedna wszystko co nie poczuła to źle...
jak to dobrze, że ja ciąże znoszę dobrzelithe123, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Ja w pierwszej ciąży zero objawów miałam, dopiero w trzecim trymestrze mega zgaga nocami. A teraz czasami pobolewają mnie piersi, były takie 4 dni, co bylo mi cały czas niedobrze, jeden wymiot i na razie koniec objawów, czuję się świetnie.
Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Ja w pierwszej ciąży zero objawów miałam, dopiero w trzecim trymestrze mega zgaga nocami. A teraz czasami pobolewają mnie piersi, były takie 4 dni, co bylo mi cały czas niedobrze, jeden wymiot i na razie koniec objawów, czuję się świetnie.
oby tak dalejEve lubi tę wiadomość
-
Kasandra wrote:a jak u Was było Dziewczyny ?
Ja właśnie czułam się fatalnie mniej więcej do 10 tygodnia. Mdłości i takie typowe rzeczy przyszły dopiero ok 7tygodnia. Na początku maiałam strasznie nietypowe objawy - totalną bezsenność, kołatanie serca, arytmię. Myślałam, że jestem niewiadomo na co chora Dopiero kumaty kardiolog kazałm mi zrobic test -
oj ja Wam powiem, że wątek widzę zamiera
różnicę mam 2 lata i 3 miesiące dokładnie
eve to wszystko miejmy nadzieję ustąpi a ja poprosiłam męża żeby kupił testy pepino w tesco czułość 10ml zobaczymy w niedzielę czy już coś będzie widać, choć myślę, że nie -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczeta;)
My z mezem rowniez staramy sie o drugiego maluszka. Poki co jestesmy rodzicami Alexandra- 2,5 roku;)
Staramy sie juz sama nie wiem ile... chyba jakos od wrzesnia/sierpnia... Ale z OF pierwszy cykl.
Obecnie czekam na @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie ;pp
Pozdrawiam!aga.just lubi tę wiadomość