Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie bylo.... pamietacie mnie jeszcze?
zrobilam sobie przerwe na ovu... na podratowanie zdrowia - fizycznego i psychicznego.... no i oplacilo sie:) dorobilam sie pieknej czerwonej krechy:) jeszcze czekam na wizyte, niestety dopiero za tydzien, zeby bylo juz serduszko.... Trzymajcie kciuki Kochane!
A przy okazji gratuluje wszystkim nowo zafasolkowanym:)mama hani, dorocia2324, aga.just, lithe123, Eve, Anette lubią tę wiadomość
-
olitka wrote:Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie bylo.... pamietacie mnie jeszcze?
zrobilam sobie przerwe na ovu... na podratowanie zdrowia - fizycznego i psychicznego.... no i oplacilo sie:) dorobilam sie pieknej czerwonej krechy:) jeszcze czekam na wizyte, niestety dopiero za tydzien, zeby bylo juz serduszko.... Trzymajcie kciuki Kochane!
A przy okazji gratuluje wszystkim nowo zafasolkowanym:) -
Dziekuje wszystkim:)
A wiec przepis mozna ujac w dwoch slowach ' totalna obojetnosc'. Nie robilam nic, zadnych temperatur, obserwacji sluzu i innych objawow, tak naprawde nie mam pojecia kiedy mialam dni plodne. Kochalismy sie spontanicznie i wcale nie czesto:)
ale chyba glownie znalazlam sobie cos na czym skupilam uwage, postanowilam zrobic w koncu prawo jazdy:)
A tak sie zlozylo, ze w dniu w ktorym zdalam zobaczylam rowniez wymarzona kreseczke:) -
nick nieaktualny