Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasandra wrote:u mnie dzisiaj spadek tempki... nie wiem cóż to ma być....
Córcia wymiotowała od 6.00 i do tej 7.30 to tak przysypialiśmy, więc to może przez to....
eve jak Ty się już masz super jeszcze raz GRATULUJĘ
u mnie też spadek i to dość duży 36,00
zdrówka dla córeczki -
Kas,moze bedziesz miala dziwny cykl jak moj ktory na koncu zazieleni sie. Ja di tej pory nie wiem tak nw prawde kiedy byla ovulacja. Wazne e byla:-)
Bardzo fajnie slucha sie takich wywodow malucha i jego wyobrazen o mlodszym rodzenstwie.
Kasandra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Kas,moze bedziesz miala dziwny cykl jak moj ktory na koncu zazieleni sie. Ja di tej pory nie wiem tak nw prawde kiedy byla ovulacja. Wazne e byla:-)
Bardzo fajnie slucha sie takich wywodow malucha i jego wyobrazen o mlodszym rodzenstwie.
eve oby oby moja Laura mówi, że chciałaby siostrzyczkę, a potem jeszcze braciszka jednego -
Witam w niedzielne przedpołudnie U mnie wykres oszalał po prostu od wczoraj mam taki mega rozciągliwy śluz że mogę go rozciągnąć na jakieś 30 cm do tego ta rosnąca temperatura i do tego ból jajników ja nic z tego nie rozumiem wiem ze w tym miesiącu i tak nie ma to znaczenia ale wolałabym wiedzieć co się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 11:35
-
dziewczyny ratunku....
Muszę się wygadać ... właśnie siadłam do układania menu komunijnego bo postanowiłam zrobić ją w domu :)zaczęłam przeglądać różne potrawy i już sama nie wiem czy rosół czy krem z brokułów czy kurczak czy schab czy frytki czy kluski jaki deser oprócz tortu jakie przekąski aaaaaaa -
przekrój wiekowy od 6 lat do 65 lat zamiast rosołu zrobię borowikową ponieważ mój komunista nie lubi rosołu więc bym go skrzywdziła
Gości mam nieco wymagających
Myślałam o roladach i kurczaku faszerowanym jako drugie mięso i do tego kapusta kiszona i czerwona
ale kłopot mam z przystawkami bo chciałabym jakieś oryginalne