Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek :) u mnie brak słoneczka dzisiaj, ale w poniedziałek znów ma być :)

owulka przesunięta na 15dc :)

qbxwkvq.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek!! U nas od rana pada, ale ogólnie na dworze dosyć przyjemnie, dlatego trzeba się zwinąć i ruszać na spacerek:)
    Miłego dnia!!

Jakoś mi ciężko odejść z naszego wątku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:13

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve a gdzie Ty chcesz odchodzić???? Absolutnie nie, nie, nie! Zostajesz, przegłosowane :)

Dorota co tam Werka Ci doradziła?

Eve lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie eve zostajesz z nami :-). Dostarczaj nam świeże wiruski i motywuj :-). A jak się czujesz?

Aguś no dietka bardziej rygorystyczna. Bo ja i tak zmieniałam swoje nawyki żywieniowe na zdrowsze i mniej kaloryczne a teraz mam jeszcze większą motywacje, bo dla dzidziusia :-). Dziś już wypiłam szklankę wody z octem jabłkowym z rana. Jak się chce to da się go wypić. Czekam na donga bo zamówiłam na ovu. Ciekawe kiedy dojdzie :-). Jak mi się uda do poniedziałku zrobić usg to zobaczymy jak wyglądają moje jajniki, czy potwierdziły by pcos. A jak nie to się wspomagamy i czekamy. Aguś przypomnij mi Ty też masz pcos?

Mama hani jak odchudzanie? Ile kg mniej? I jak samopoczucie?

Kasandra to teraz już tylko czekanie. Ale czekamy z Tobą :-). U nas też pogoda brzydka. Jak człowiek ma wolny weekend to na dworze nie miło, no cóż.

Eve lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sobotnio
    Eve wrote:

Jakoś mi ciężko odejść z naszego wątku:)
    A dlaczego chcesz odejść???

Dorocia ty tez zozcienczasz ten ocet?

Chyba sobie też zakupie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostaję, bo już nie wyobrażam sobie inaczej, poza tym nie moge się doczekać waszych ciąż. Ja czuje się bardzo dobrze dzisiaj, wcześniej nie było fajnie męczyły straszne mdłości całodniowe i ból głowy wieczorami. Nie mogę doczekać się czwartku i wizyty u gina, obym już serduszko zobaczyła:)

aga.just, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja ja do szklanki wody mineralnej wlewam 1 łyżeczkę octu jabłkowego i to wypijam. Mam to pić 3 razy przed głównymi posiłkami ( śniadanie, obiad, kolacja) po tyg mam do szklanki wody dodawać 2 łyżeczki octu. Takie zalecenia od koleżanki z forum dostałam :-). No i wyczytałam, że ocet jabłkowy też odchudza :-)

Eve to czekamy z Tobą do czwartku :-).

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to tez sobie kupię i zobacze czy mi wejdzie ;)

aga.just lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ocet polecam z Rossmanna. Tani, a dobry w smaku :)

Dorota ja teoretycznie nie mam potwierdzonego pcos. Lh do fsh mam ok. Ale miałam dwa razy dużo małych pęcherzyków, dmucham na zimne.

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ocet kupiłam w sklepie zielarskim. Dała mi jakiś dobrze przyswajalny i bio. Nie znam się. Zapłaciłam 14 zl, za 750 ml.
    Pewnie, że lepiej zapobiegać wcześniej niż później leczyć.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny u nas to tak dzisiaj wieje że strach na podwórek wyjść! przez 4 h nie było prądu!!!wszystkie układanki z córką ułożyłyśmy :)
    ja ocet jabłkowy kupiłam w biedronce :)bije codziennie przed śniadaniem
    u mnie kg spadają po diecie 13 dniowej schudłam jeszcze 1kg. co 2 dzień biegam, a jak nie biegam to ćwiczę i robię brzuszki także na maksa się za siebie wzięłam, do pracy robię tylko sałatki, zero chleba, mięsko robię na parze, dużo piję :)już się przyzwyczaiłam do takiego jedzenia ale i grzeszę jakieś ciasteczko czy czekoladka! ale efekty widać tyłek spadł, brzuch też spodnie luźniejsze czuję się lepiej sama z sobą :)

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Dziewczyny samozaparcia i Kochane efektów :) trzymam kciuki :)

mama hani lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super poczucie samej ze sobą to najważniejsze, gratuluję samozaparcia i efektów!!

mama hani lubi tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny:) Ja już w osamotnieniu :( Teraz mam tylko dwóch mężczyzn w domu i właśnie robią mi powódź w łazience :)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani super :-).
    Dynamiczna oj Ci faceci ale my kobiety dajemy radę.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój jest sam na razie, a potop w łazience, ale już rośnie jakiś pomocnik albo pomocnica:)
    Pogoda straszna, leje od samego rana, nie lubie bardzo takich niedziel. Ale wybieramy się do teatrzyku dla dzieci, także Szymek domu nie rozniesie:)

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńdobry kochane

juppppi walnął mi 1000 post ;)

eve szymon już wie o dzidziusiu?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Eve Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, może nie tyle wie, bo nie chcemy aby rozgadał na razie, bo jest bardzo wcześnie i nie byliśmy jeszcze nawet u lekarza. Ale pytałam go czy chciałby aby w naszym domu pojawił się dzidziuś. To stwierdził, że tak i będzie spał razem z dzidziusiem w łóżku i odda mu swój wózek i pozwoli pobawić zabawkami. Także myślę, że jest pozytywnie nastawiony. No i dzidziuś ma być chłopcem :p

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj spadek tempki... nie wiem cóż to ma być....

Córcia wymiotowała od 6.00 i do tej 7.30 to tak przysypialiśmy, więc to może przez to....

eve jak Ty się już masz super :) jeszcze raz GRATULUJĘ :)

qbxwkvq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve wrote:
    Wiesz, może nie tyle wie, bo nie chcemy aby rozgadał na razie, bo jest bardzo wcześnie i nie byliśmy jeszcze nawet u lekarza. Ale pytałam go czy chciałby aby w naszym domu pojawił się dzidziuś. To stwierdził, że tak i będzie spał razem z dzidziusiem w łóżku i odda mu swój wózek i pozwoli pobawić zabawkami. Także myślę, że jest pozytywnie nastawiony. No i dzidziuś ma być chłopcem :p
    słodko, no i naturalnie że chłopcem mój syn wie że się staramy (to znaczy że kiedyś będzie miał brata lub siostrę) ale on ma 6 lat więc wiem że niewygada, zreszta komu ja na obczyźnie a rodzina oddalona o 900 km..

ale ma to samo stwierdzenia koniecznie ma być brat

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ