Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3b181b587e2109ec.html
Dziewczynki co myślicie o tym teście ? dzisiaj test już negatywny bez wątpliwości, więc myślę, że wczoraj wieczorem miałam największy wyrzut, bo ten test jest z około 12 wczoraj...
sama mnie wiem, ale wzrost tempki, śluz i szyjka wszystko wskazuje na owu, więc dzisiaj i przez 3 kolejne dni serduszkowe wieczorysarra lubi tę wiadomość
-
Kasandra mam tyle na głowie, że doba jest dla mnie za krótka. Ciągle coś, a mały dziś szczególnie marudny i energiczny. Żeby oddał mi trochę tej energii.
Zawsze trzeba pozytywnie myśleć . Wprowadzam kilka zmian w życiu i pewnie, że walczę dalej. O taki skarb warto .mama hani lubi tę wiadomość
-
Kasandra - ja tez z tymi testami czasami nie wiem co robić i jak reagować ale ja bym się jak najbardziej starałą . Ja na ten cykl mam zasade starać sie do @ jesli przyjdzie Zawsze odpuszczałąm bo to juz pewnie nie płoden ti bla bla bla ! Trzymam mocno kciuki - serduchuj ostro
Kurka - u mnie niby pojawila sie ovulka na wykresie ale od wczoraj czuje sie jak przed @ wiec nie robie sobie nadzieji Przeczucie mi mowi ze wzrost temp jest na nadchodzaca @ :/zycie pokaze ... Dzięki ze pamietasz o mnie :*:*:* -
oj ja rozumiem za krótką dobę, rozumiem
a energia naszych dzieci to jakaś masakryczna bomba energetyczna i też bym kapkę chciała
pozytywne nastawienie najważniejsze
choć ja mam go jakoś mniej, raczej zakładam, że cykl nie udany.... może się POZYTYWNIE zaskoczę
a samochód pewnie... kawałek blachy
no nic jutro też jest dzień niech przyniesie dużo słoneczka i zieloności -
Ja dopiero z praktyk wróciłam ..też padam na twarz..
sara, owulka jak malowana, teraz tylko czekanie na II tłuściutkie kreseczki
Współczuję sytuacji z samochodem, ja kiedyś nie ustąpiłam pierwszeństwa... jak mnie babka trzepnęła, to zatrzymałam się na drugim końcu ulicy...prawie na drzewie, ale u mnie wezwała policję i kosztowało mnie to 600 zł, i oczywiście punkty, + naprawa całego prawego boku
MamaHani, super, że córeczka chętnie nosi okularki
Kasandra, ty też odliczasz Oby zakończyło się na zielonoDawidek czeka na rodzeństwo... -
oj odliczam odliczam, ale powiem szczerze, że myślę, że dzisiaj jest 1dpo albo 2dpo na pewno nie miałam owulki jak zaznaczył OF
Czekam jeszcze na jutrzejszą tempkę i myślę, że OF przesunie owulkę jak w zeszłym cyklu...
dzisiaj jeszcze ostatni raz grzebałam przy szyjce, ale od jutra już nie będę taki jest mój plan i tylko tempkaaga.just lubi tę wiadomość