Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia2324 wrote:W ciąże zaszłam choć miałam nieregularne cykle i nie robiłam badań hormonów i udało się za pierwszym razem. Wszystko takie skomplikowane.
Kochana niestety nie ma reguły. Dziękować Bogu, że za pierwszym razem poszło tak prosto Teraz musimy powalczyć Też walczę. -
aga.just wrote:Kochana niestety nie ma reguły. Dziękować Bogu, że za pierwszym razem poszło tak prosto Teraz musimy powalczyć Też walcza
pierwszym razem wszystko było prostsze teraz pod górkę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 21:47
-
Dokładnie. Tylko mnie zawsze ciągnęło do dzieci i zdecydowaliśmy się szybko na dziecko i od razu wyszło. 1 cs. Rodziłam mając 22 lata Młoda jestem, ale dużo w życiu przeszłam i dużo szybciej musiałam dojrzec niż równieśnicy. Ech życie
mama hani lubi tę wiadomość
-
my przy pierwszym 6 m-cy ale jakoś nie staraliśmy się specjalnie...a byłam w ciąży...rodziłam jak miałam 25 lat...teraz już czasami odchodzę od zmysłów że tak długo się staramy a nie ma...już 15 miesiąc...na początku nie myślałam o tym aż tyle...ale po pół roku zaczęłam się zastanawiać...gin zapewnia że wszystko ok...a ciąży brak...
-
Nic takiego na usg nie miałam, a przynajmniej nikt mi o tym nie mówił. Do weroniki się na pewno odezwę bo mam mętlik w głowie i nie wiem co dalej robić. Strasznie dziękuje za porady, super jest tu być z wami .
Ja też od zawsze marzyłam, żeby mieć szybko dziecko i urodziłam mając 20 lat. Dziecko to jest cud i największy skarb -
No ja też dopóki tutaj do was nie dołączyłam to też nic nie wiedziałam a teraz powoli się uczę i dowiaduje co ze mną jest nie tak a tak to bym się co miesiąc starała i nie wiedziała dlaczego się nie udaje.
Kasandra no dobrze, że nie masz z tym problemów. A kiedy u Ciebie ta owulka?