Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja jutro będę wiedziała co i jak jak odbiore wyniki. Mam nadzieje, że jest wszystko w porządku i że będę miała normalnie owulke a i fasolce to już nie wspomne, że mam na nią nadzieje bo to normalne .
Kasandra mimo testów ostre staranka i będzie dobrze
Dziękuje dziewczyny za wsparcie -
hej dziewczyny w końcu ten dzień się skończył!!! u mnie @ nadal brak już 2 dzień...w piątek robię kolejny test(jak wytrzymam)byłam z córką u lekarza, pani stwierdziła -5 więc dość duży zez, codzienne ćwiczenia najlepiej 30 minut bez przerwy co jest nie możliwe u takich dzieci, za 4 miesiące na wizytę. Odebrałyśmy okulary, córka zadowolona założyła i dumna jak paw, moja mała mądrala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 20:54
-
A u mnie dziewczyny @ przyszła także z dzidzi nici a taką miałam nadzieję no cóż odpuszczam może kiedyś oby wam się udało. Dla mnie ogólnie od początku tego roku wszystko sie wali na łeb.Trzymam mocno kciuki szczególnie za ciebie Kasandra mądra babka z ciebie Idę odreagować :'( :'( :'(
-
agule841123 wrote:A u mnie dziewczyny @ przyszła także z dzidzi nici a taką miałam nadzieję no cóż odpuszczam może kiedyś oby wam się udało. Dla mnie ogólnie od początku tego roku wszystko sie wali na łeb.Trzymam mocno kciuki szczególnie za ciebie Kasandra mądra babka z ciebie Idę odreagować :'( :'( :'(
odpuszczasz? to znaczy że odpuszczasz starania? Och mam nadzieję że nie, bo przecież w końcu się uda -
agule dziękuję Ci bardzo, to miłe, że tak uważasz.... ile cykli się już staracie? może dobrym pomysłem będzie odpuścić np na miesiąc pomiary i niech się dzieje wola nieba nie porzucaj nadziei ja za Ciebie bardzo trzymam kciuki i wierzę, że złość na @ zaraz przejdzie i dojrzysz nowe szanse
mama hani jak tam?
dorocia daj znać jak wyniki
a u mnie dzisiaj wzrost, więc myślę, że znów mi tempka wzrosła przed owulacją, bo 36.83 to tempka już z 2 fazy cyklu... a może owulka przyszła z zaskoczenia wcześniej i tak lepiej może będzie jeszcze teścik dzisiaj to zobaczymy -
Witajcie !
Kurka - u mnie wykres wyglada bardziej "dziwnie" na pocieszenie :* zobaczysz bedzie dobrze!!!
Agule- przykro mi ale nie poddawaj się wszystkie tutaj dzielnie walczymy ja 9 miesiac ! niech kazdy nowy cykl bedzie zaczety z wieksza siła ! i nadzeja :*... Uda się wkońcu - zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!! -
Dziewczyny wiem, że jest bardzo nam przykro i smutno jak wstrętna @ przychodzi bo sama przed chwilą to przeżywałam ale nie można się poddawać. Oczywiście dobrze było by wyluzować i nie myśleć ciągle o dzidzi i nad tym musimy popracować a na pewno się w końcu uda. Po wyniki niedługo jadę, wiec jak tylko będę mogła to napisze co i jak. Tak się już niecierpliwie ale za moment będziemy wiedziały już