Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia trzymam kciukasy
Dziewczyny powiedzcie mi, bo zwariowałam czy ten test owu jest już pozytywny ? nigdy wcześniej nie miałam tak wcześnie testu pozytywnego, tak naprawdę miałam go dopiero jutro zrobić...
chyba mi się owu przesunęła....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/46a317ba51fe31f3.html -
aga.just wrote:la la la Kochana gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak szybciutko po kp, super Jest dla nas mam kp nadzieja
Anastazja mam wyniki. Pani w labu powiedziała, że ok. Ale szukam info, pytam, bo nadal stres nie opadł.
Trzymam kciuki
-
Kasandra wrote:dorocia trzymam kciukasy
Dziewczyny powiedzcie mi, bo zwariowałam czy ten test owu jest już pozytywny ? nigdy wcześniej nie miałam tak wcześnie testu pozytywnego, tak naprawdę miałam go dopiero jutro zrobić...
chyba mi się owu przesunęła....
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/46a317ba51fe31f3.html
Jak dla mnie to nie, kreska musi być taka sama bądź ciemniejsza....
-
dzięki anaastazjaaa
tak właśnie myślę powtórzyć jeszcze dzisiaj no i jutro w razie czego zdziwiona po prostu jestem, bo do tej pory taka ciemna pojawiała się później niż 14dc... a to nowe testy, więc nie znam ich... jak patrzyłam na galerię to kreski w tych testach są naprawdę ciemne jak jest owu, więc muszę poczekać troszkę ich mam, więc spoko
dzięki dziewczynyAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kasandra wrote:dzięki anaastazjaaa
tak właśnie myślę powtórzyć jeszcze dzisiaj no i jutro w razie czego zdziwiona po prostu jestem, bo do tej pory taka ciemna pojawiała się później niż 14dc... a to nowe testy, więc nie znam ich... jak patrzyłam na galerię to kreski w tych testach są naprawdę ciemne jak jest owu, więc muszę poczekać troszkę ich mam, więc spoko
dzięki dziewczyny
-
Dziewczyny u nas wiosna pełną parą . Dziś pierwszy raz po zimie wyciągnęłam swój rower i cudownie się jechało . Później w trójkę jedziemy na wieś, żeby młody się wybiegał bo ma za dużo energii
Kasandra mimo wszystko do dziełaAnastazjaaa lubi tę wiadomość