Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:hej
U nas w domu wirusówka, ale chyba wychodzimy na prostą.
Powiedzcie mi jak można mieć taki super pomysł i przyjść w odwiedziny z dzieckiem, które 3 dni temu przestało wymiotować, mieć biegunkę i wymiotowało przez tydzień do innego dziecka?
Noszzz mnie rozniosło jak się o tym dowiedziałam jak kumpela przyszła i mnie dopiero wtedy poinformowała. No i tak cały dom chory. Wrrr!
Kobietki obeznane w badaniach - czy ten pakiet http://www.pakiety.diag.pl/hormonalny_dla_kobiet,36.html da się wykonać w jeden dzień, tak zeby miało to sens??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 12:49
-
kompletny brak wyobraźni.... my to wogólw do ostrożnych należyny, jak szczepienie mamy to 3 dni nie wychodzimy nigdzie, żebybnikt nie kichnął, nie prychnął...
jak dzieci chore to nigdzie nie wychodzimy i parę dni od wyzdrowienia też, a jak ktoś chce koniecznie przyjść to uprzedzamy, że jest tak i tak....
ehhhh wyobraźnia i jeszcze raz wyobraźnia.... -
cześć dziewczynki widzę że się tu dzieje u Was znaczy Nas No ja weekend spędziłam na pracy ale się cieszę bo trochę myśli oderwałam od tych dzidziusiowatych myśli skończył m się abonament ale na marzec nie wykupuję bo moje plemniki wyjeżdżają na dwa tygodnia akurat jak mam mieć dni płodne No cóż kolejne wypadają na święta zatem będzie ostre króliczkowanie Będe czasem zaglądać żeby podczytać i naskrobać co nieco.
Jeżeli chodzi o choroby to ja nie mam do czynienia z takimi ...... raczej każdy uprzedza jak jest chory na szczęście
-
No ja jutro na te badania i mam nadzieje, że jutro wieczorem będzie wynik a jak nie to w środę myślę.
Dynamiczna to następny cykl musi okazać się trafiony i szczęśliwy
Anastazja niedługo powinna być owulka, no nie?Anastazjaaa lubi tę wiadomość