Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co mój facet jest najkochańszy na świecie. Od wczoraj źle się czuje jeszcze dziś dobił mnie ten spadek tempki, że miałam wszystkiego dość. A on wziął małego i pojechali do babci, żebym mogła odpoczać, kupił mi piękny prezent, kwiaty, szampana, zamówił jedzonko, zrobił mi kąpiel i przede wszystkim jest przy mnie i mnie wspiera. Kochany . A ja dalej umieram a jutro szkoła
Anastazjaaa, mama hani lubią tę wiadomość
-
Taki facet to prawdziwy skarb:-)
U mnie tez dzisiaj mega spadek,ale jestem w tym cyklu wyjatkowo spokojna i nie nakrecona na testowanie jak zwykle bywa.
Pogoda piekna,wiec korzystamy,jestesmy juz po dkugim spacerku z synkiem i psem:-)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
anka30 witaj i trzymam kciuki aby się udało
dorocia kochanego masz partnera, prawdziwy skarb.
Ja dzień kobiet spędziłam raczej w sposób niekoniecznie chciany, najpierw pogrzeb kolegi a potem poszliśmy ze znajomymi na spotkanie ze wspominkami a że towarzystwo 15 osobowe(gdzie sami panowie a w tym tylko ja i koleżanka ) więc nie obeszło się bez wypicia kilku drinków.... a dziś niestety głowa boli... Życzę Wam miłej niedzieli -
Hej
Witaj ANKA Trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Dorcia - tule mocno :* trzymam kcuki za badania - też bym chciala je wszystkie porobic ! Musi sięnam wkońcu wszystkim udac !!!!!!!!!!!!! :~`
Pozdrawaiam niedzielnie ja mam tesciów na obid wiec spadam do kuchni
-
hej dziewczyny jak niedziela mija?Dorocia ściskam mocno i trzymam kciuka za dobre wyniki badań!
u nas dziś słonecznie maż miał wolne to pojechaliśmy na spacer do lasu
Dziś powinna przyjść @ nie przyszła a nigdy się nie spóźniaAnastazjaaa, Eve lubią tę wiadomość
-
hej
U nas w domu wirusówka, ale chyba wychodzimy na prostą.
Powiedzcie mi jak można mieć taki super pomysł i przyjść w odwiedziny z dzieckiem, które 3 dni temu przestało wymiotować, mieć biegunkę i wymiotowało przez tydzień do innego dziecka?
Noszzz mnie rozniosło jak się o tym dowiedziałam jak kumpela przyszła i mnie dopiero wtedy poinformowała. No i tak cały dom chory. Wrrr! -
aga.just wrote:hej
U nas w domu wirusówka, ale chyba wychodzimy na prostą.
Powiedzcie mi jak można mieć taki super pomysł i przyjść w odwiedziny z dzieckiem, które 3 dni temu przestało wymiotować, mieć biegunkę i wymiotowało przez tydzień do innego dziecka?
Noszzz mnie rozniosło jak się o tym dowiedziałam jak kumpela przyszła i mnie dopiero wtedy poinformowała. No i tak cały dom chory. Wrrr!