Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Owca wg mnie weź 10 - nie zaszkodzi na pewno, a nóż pomoże?
Sara dong quai zwany przez zielary donk pierdonk ma estrogeny stąd pomaga pojawić się owulce. Za granicą na pewno gdzieś też go dostaniesz
http://www.naturala.pl/Produkt/16/dong_quai?gclid=CKa_i6ffgr0CFenjwgodfnkA3A
Poczytaj na zielarach o nim Też z tym działam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 11:39
sarra lubi tę wiadomość
-
Kobietki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO oby każdej z nas spełniło się największe marzenie
a może właśnie serduszka z dnia Kobiet przyniosą nam prezent
trzymajcie się Kochane zaglądne jeszcze wieczorkiem i nadrobię temat
dynamiczna czy brak Twojego wykresu oznacza to co myślę? trzymaj się i odezwij się jak tamAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam Was.Ja również się staram o rodzeństwo dla mojej 6 letniej córki.O pierwszą ciąże walczyłam 3 lata,mam PCOS.Od 4 lat współżyjemy bez zabezpieczeń licząc że się uda ale niestety bez efektów.Od 8m wyliczałam kalkulatorem dni płodne aby zwiększyć szanse a od 4 mierze temp i rozczarowanie wykres totalnie płaski,aż do obecnego cyklu wspomaganego ziółkami.Teraz żyje z nadzieją w sercu ze może będzie szczęśliwy.
Wszystkiego naj i spełnienia marzeń : ) Wam życzę!!!Anastazjaaa, sarra lubią tę wiadomość
-
Ostatnią @ miałam 6.02 a cykle zwykle 27-28 dniowe ale według wykresu przewidywaną mam na 11.03.Wcześniej nie miałam chyba owu bo płaskie wykresy z temp ale w tym cyklu piłam ziółka i skok był i może mi wydłużyły.Czekam z nadzieją.
Z wykresu wychodzi ze owu była 20 dc