Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agule841123 wrote:Bo dzieci w nocy wcale nie śpią tylko się ładuja
dokładnie tak super to ujęłaś ja nie wiem jak można mieć tyle energii po ciągłym przebudzaniu się w nocy, ja nie wiem... my już o serduszkowaniu rano nawet nie myślimy od dawna już nawet nie pamiętam jak to jest -
już wiem ! one otrzymują w nocy jakąś kosmiczną energię
ale my z m mamy plan jak staną się nastolatkami zrobimy im parę razy nalot na łóżka o 7 (w weekwnd oczywiście) z hasłem: "laura, nataniel już nie jest noc już jest dzień!" tak nasze dziecko nas długo długo budziło i klepała nas po buziaga.just, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Kasandra wrote:już wiem ! one otrzymują w nocy jakąś kosmiczną energię
ale my z m mamy plan jak staną się nastolatkami zrobimy im parę razy nalot na łóżka o 7 (w weekwnd oczywiście) z hasłem: "laura, nataniel już nie jest noc już jest dzień!" tak nasze dziecko nas długo długo budziło i klepała nas po buzi
Kocham nad życie mojego smyka i te wszystkie nieprzespane noce pójdą w niepamięć, ale będę miała niezła zabawę jak raz tak zrobię
Wredna jestem wiem -
aga.just wrote:hahh Kas moja ma idenycznie : mamo jest dzień! nie śpij!
Eve stanowczo 25/26 dc. W 21 była jedynie próba chyba.
Mój tak samo mówi:) Ale o sobie też, więc nie śpi:)
Aga, też mi się wydaje , że 25 czy 26 ale ovu mnie dziś zaskoczył (choć to tylko program).👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Hej Kochane
u mnie nadal nic ciekawego na wykresie:(, myslicie za mam szanse jeszcze na ovu ?...
jeśli chodzi o lądowanie sie dziecię hehe to u mnie tez sie to zgadza ale tak jak ktoras napisala mam w planach odwdzięczyć sie w okresie szkolnym hehe
Anastazjaaa lubi tę wiadomość