Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka posprzątałam całe mieszkanie hehe trzeci raz w tym tygodniu umyłam podłogi to do mnie nie podobne
Byłam dzisiaj odebrać wynik progesteronu i jest 20,00 zatem luteina zdała egzamin tylko szkoda że nie ma dla kogo
Naczytałam się o ujemnych betach i ciąży pomimo tego i już wariuję proszę mnie tu skrzętnie sprowadzić na ziemię uświadamiając że nie mam szans wygrać z laboratoryjną dokładnością
Postanowienie na 40 dni postu- nie jem słodyczy ;( czy mi się uda ????? -
oj mi by się przydało ogarnąć mieszkanie oj przydałoby się dynamiczna daj mi tej energii troszkę
dynamiczna Kochana beta chyba rzadko się myli choć nie można wykluczyć, że było za wcześnie, ale spadek tempki chyba może oznaczać @ przykro mi ale nadzieja umiera ostatnia i ja to dobrze znam, więc jestem z Tobą
anastazjaaa dzięki to żadna szczególna wiedza jak umiem to pomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 12:50
-
dorocia2324 wrote:Aga ja też czekam do poniedziałku z niecierpliwością bo jak wstrętna @ nie przyjdzie to chyba zatestuje. Wtedy to będzie już 42dc. W zależności od wyniku albo zrobię betę albo wezmę lutke na wywołanie @. No nic w ciągu kilku dni się okaże. Ale powoli już się stresuje.
-
agule - życze wzrostu tempki napewno kasandra ma racj e. Ja jak pisałąm nie mam wprawy, mi spadł temka dzien albo dwa przed @ wiec u Ciebie byłoby to za wczesnie wdług mojego wykrresu BARDZO ZACISKAM KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anastazjaaaa - zgadzam się z Toba KASANDRA - nie zstąpiona, dobra duszyczka która zawsze podpowie, doradzi :*Anastazjaaa lubi tę wiadomość