Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no to ja też czekam z niecierpliwością
ja owulkę dopiero właśnie tak za 7 dni będę miała także jeszcze troszke czekania ale za to pokarmu już nie mam i odebrałam wyniki cyto i wszystko jest ok
to teraz czekam na moją Fasolinkę
miłego weekendu życzę tym, którzy już nie wpadną przez weekend, a ja pewnie zaglądnęAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie, pomysł z obudzeniem dziecka świetny muszę sama za kilka lat wypróbować, zemsta będzie słodka mimo całej miłości do synka
Byłam dziś na monitoringu owulacja była ale niestety jest krwotoczne ciałko żółte i teraz przez 8 dni duphaston i czekamy na @ która się zjawi albo nie .... to będą długie 2 tygodnie -
Anastazjaaa wrote:Ja też zajrzę,
7 dni szybko minie, później to czekanie na termin @ chyba dużo gorsze
to prawda, że to dopiero się dłuży ja jestem ciekawa jam będzie wyglądał mój ciążowy wykres, bo ja to nigdy się nie obserwowałam, ciekawe czy będzie taki jak do tej pory, ale się wydłuży, czy będzie spadek implantacyjny.... hmmmm..... o ile wogóle doczekam takiego wykresu ehhhhh co ma być to będzie -
Witajcie. Mam do was takie pytanie bo w 3dc idę zrobić to badanie hormonów i prolaktyny. Czy mogę tego dnia zrobić sobie też badania na tarczycę, czy w @ nie powinnam robić takich badań? Dodam, że tempka dziś spadła i już nie mam złudzeń, że @ lada moment nadejdzie niestety
-
Dorcia wspieram kochana. Ja robiłam tsh jak miałam końcówkę @, ale chyba tutaj któraś mamuśka pisała, że podczas @ nie można ??
Owca owulka była to cieszyć się, a nie smutać! A czemu dupek tylko 8 dni? Standardowo bierze się 10. Mi nawet gin kaze więcej, ale szkoda czasu i jak wiem, że nie jestem w ciązy to odstawiam.
Sara widzę, że tempka w dół Może się szykuje owulka?
A jakby ten cykl się nie powiódł to może zioła? Zajrzyj na zielary, może coś Ci wpadnie w oko. Może zioła na I faze, soja, albo dong Pomogą na owulkęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2014, 08:37
sarra lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny dziś w końcu sobota zaraz jadę do mamy trochę się pobyczyć z córką na wiosce :)zajrzałam na chwilę podzielić się z wami wieściami. Wczoraj byłam z córką u okulisty i miałam rację ma wadę wzroku musi nosić okulary Pani doktor przemiła badanie trwało 40 minut sprzęt super ale jest jeden problem córka ma nosić + ale zez który występuje w jednym oku jest wadą
wzroku -! i problem bo rzadko się zdarza. Poleciła żeby iść jeszcze do ortodysty- był ktoś z was kiedyś? -
Aga - spadek, spadek u mnie bardzo bym chciał żeby byl to zwiastun owulki ! Ale sie okaże ... Myślę wlasnie o ziolach tylko jestem malo wtajemniczona w ich temat ;( , a co to ten " dong" ? Hehe ja za granica siedze i nawet nie wiem czy tu jakiś zielarski jest musze sie zorietowac !
-
Kobietki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dwóch kreseczek życzę Wam wszystkim
dorcia jak byłam w szpitalu między 3-5 dc i robili mi wszystkie badania to między innymi tsh
aga.just też się zdziwiłam że mam brać 8 dni a nie 10 bo zawsze brałam 10 dni i zastanawiam się czy nie brać 10 przecież sobie tym nie zaszkodzę? Co sądzicie ?
mamo hani mój smyk też musi nosić okularki od stycznia ma wprawdzie niewielką wadę ale ma duży jak na swój wiek astygmatyzm. Na początku byłam załamana diagnozą ale już przywykłam do mojego małego intelektualisty Głowa do góry będzie dobrze najważniejsze aby małej się poprawiło a szybko wychwycona wada daje na to większe nadziejeAnastazjaaa, mama hani lubią tę wiadomość