Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasandra wrote:aga.just bardzo mi przykro, ale tak jak pisałaś z nową energią w nowy cykl tak jak kiedyś ktoś napisał cyce do przodu i serduszkujemy trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła skoro ma przyjść, niech się już kończy i niech zieleni się kwiecień
ja! Ja! pd cyców była ja
Jest ok. Przykro, ale nie tak jak ostatnio. Boję się o wyniki męża.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
pewnie, że będę wpadać cześciej
aguś trzymam kciuki za wyniki i wierzę, że będzie wszystko ok, a Fasolusia to tylko kwestia czasu mój m miesiąc już nie pali, więc mam nadzieję, że teraz będzie lepiej pokarmu w jednej piersi już nie ma a w drugiej już koniec końca a u Ciebie jak ?
anastazjaa a Twój wykresik jak od linijki się zrobił -
Kasandra - ja zrobiłąm z drugiego siusiania ale było to ok. 8 rano wiec sama nie wiem Zobacze jak temp. jutro bedzie ... Ja o 12 jestem w pracy i nie bardzo mam mozliwosc . Ale moze jakos spróbuje pokryjomu.... Zawsze robie ok 17 bo tak jestem w domu. Cięzko wyczuć jak ma być
Dziękuje dziewczyny za odpowiedz :*
Dynamiczna - tule mocno :* przykro mi :*
-
aga.just musi być wszystko ok a Fasolinka to tylko kwestia czasu ja liczę na to, że to, że mój m rzucił palenie miesiąc temu da efekty
anastazjaaa widzę, że u Ciebie to samo mój m zawsze mówi, że teraz jest moim buhajem rozrodczym, a jak się już uda to nie bedzie bzykanka tak często ale ja kiedyś słyszałam, że kobiety mają swoje dzikie lata około 20-25 lat, a faceci około 30 i tak się uzupełniamy
dajemy czadu dziwewczyny i zielenimy tą wiosnędorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie jie wiem co z ta moja temperatura, jakaś taka dziwna, i wydaje mi się ze za niską.... Ale może to dla tego że śpię w zimnym pokoju, bo śpię przy otwartym oknie - nie potrafię inaczej
Dlatego też nie stresuje się temperatura, bo nie wiem o co w niej chodzi -
kurka wrote:Mój m mówi, że niedługo mu odpadnie he he
-
Aga ja też czekam do poniedziałku z niecierpliwością bo jak wstrętna @ nie przyjdzie to chyba zatestuje. Wtedy to będzie już 42dc. W zależności od wyniku albo zrobię betę albo wezmę lutke na wywołanie @. No nic w ciągu kilku dni się okaże. Ale powoli już się stresuje.
-
Witajcie !
dorcia - ja ostatnio tez miałam długie cykle nawet 45dni i dostalam od ginka CLO na wyregulowanie, ostatnie dwa cykle wróciły do mojej normy ( 34,32 dc) zobaczymy jak w tym cyklu będzie ! Powodzenia Kochana !
agule - ja średnio mogę cos podpowiedzieć bo to mój Pierwszy cykl z mierzeniem tem . Ostatni cykl mierzylam do wprawienia sie ( od ok. 9 dni przed@) i taki spadek mialam przed @ ale nie wiem jak to dokladnie jest nie chce glupot Ci pisać -
no miałabyś bardzo krótką fazę lutealną, więc poczekaj do jutra, bo myślę, że tempka może wzrosnąć jutro zaglądne do Ciebie i zobaczymy a jakie masz cykle? regularne? nie masz udostępnionego wykresu i nie wiem jak u Ciebie cykl się prezentuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 12:22