X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra wrote:
    aga.just bardzo mi przykro, ale tak jak pisałaś z nową energią w nowy cykl :) tak jak kiedyś ktoś napisał cyce do przodu i serduszkujemy ;) trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła skoro ma przyjść, niech się już kończy i niech zieleni się kwiecień :)

ja! Ja! pd cyców była ja :D
    Jest ok. Przykro, ale nie tak jak ostatnio. Boję się o wyniki męża.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś trzymam kciuki, żeby wyniki były ok.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też, ja też trzymam za to kciuki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra liczę ze będziesz częściej jak pracy będzie mniej ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie, że będę wpadać cześciej :)

aguś trzymam kciuki za wyniki i wierzę, że będzie wszystko ok, a Fasolusia to tylko kwestia czasu :) mój m miesiąc już nie pali, więc mam nadzieję, że teraz będzie lepiej :) pokarmu w jednej piersi już nie ma a w drugiej już koniec końca ;) a u Ciebie jak ?

anastazjaa a Twój wykresik jak od linijki się zrobił ;)

qbxwkvq.png
  • sarra Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra - ja zrobiłąm z drugiego siusiania ale było to ok. 8 rano wiec sama nie wiem :/ Zobacze jak temp. jutro bedzie :/... Ja o 12 jestem w pracy i nie bardzo mam mozliwosc :(. Ale moze jakos spróbuje pokryjomu.... Zawsze robie ok 17 bo tak jestem w domu. Cięzko wyczuć jak ma być

Dziękuje dziewczyny za odpowiedz :*

Dynamiczna - tule mocno :* przykro mi :*

8p3o43r8s0ilyu09.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just musi być wszystko ok :) a Fasolinka to tylko kwestia czasu :) ja liczę na to, że to, że mój m rzucił palenie miesiąc temu da efekty ;)

anastazjaaa widzę, że u Ciebie to samo ;) mój m zawsze mówi, że teraz jest moim buhajem rozrodczym, a jak się już uda to nie bedzie bzykanka tak często ;) ale ja kiedyś słyszałam, że kobiety mają swoje dzikie lata około 20-25 lat, a faceci około 30 ;) i tak się uzupełniamy ;)

dajemy czadu dziwewczyny i zielenimy tą wiosnę ;)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jie wiem co z ta moja temperatura, jakaś taka dziwna, i wydaje mi się ze za niską.... Ale może to dla tego że śpię w zimnym pokoju, bo śpię przy otwartym oknie - nie potrafię inaczej

Dlatego też nie stresuje się temperatura, bo nie wiem o co w niej chodzi ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • kurka Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój m mówi, że niedługo mu odpadnie :-) he he :-)

dorocia2324, owca121, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Dawidek czeka na rodzeństwo...
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas z pokarmem lepiej, tzn. jest go mniej, ale przy <3 mąż nadal coś tam wyczuje. Po naciśnięciu już nie mam, dopiero po stymulacji podczas <3

Serio cykam się o te badania.

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a kiedy wyniki badań? Nie stresuj się tak. Musi być dobrze. Ja jeszcze kilka dni czekania pewnie chyba, że @ przyjdzie jakoś.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • owca121 Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurka wrote:
    Mój m mówi, że niedługo mu odpadnie :-) he he :-)
    Hehe dobre mój mi dziś powiedział że jedzie niedługo na urlop sam i na pewno nie zbliży się do mnie przez następne dwa tygodnie :) Trochę go wyśmiałam bo na urlop to jade ja ze smykiem a on zostaje w pracy :P

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, dzień dobry ja od rana z dobrymi wiadomosciami, moja koleżanka wczoraj w nocy urodziła,

Dziś w południe wypisują ja do domu, ah Holandia....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyniki w poniedziałek dopiero.

U mnie 1dc. Lecimy dalej.

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też czekam do poniedziałku z niecierpliwością bo jak wstrętna @ nie przyjdzie to chyba zatestuje. Wtedy to będzie już 42dc. W zależności od wyniku albo zrobię betę albo wezmę lutke na wywołanie @. No nic w ciągu kilku dni się okaże. Ale powoli już się stresuje.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • agule841123 Znajoma

Wysłany: 6 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co z tą temp wczoraj było 37.5 a dzis spadek na 36.9 dodam ze to 8 dpo i nie wiem co jest grane. @ mam na 11.03 Może któraś z was tez tak ma

• sarra Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie !

dorcia - ja ostatnio tez miałam długie cykle nawet 45dni :/ i dostalam od ginka CLO na wyregulowanie, ostatnie dwa cykle wróciły do mojej normy ( 34,32 dc) zobaczymy jak w tym cyklu będzie ! Powodzenia Kochana !

agule - ja średnio mogę cos podpowiedzieć bo to mój Pierwszy cykl z mierzeniem tem :/. Ostatni cykl mierzylam do wprawienia sie ( od ok. 9 dni przed@) i taki spadek mialam przed @ ale nie wiem jak to dokladnie jest nie chce glupot Ci pisać :(

8p3o43r8s0ilyu09.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agule to może być spadek związany z implantacją tak się czasem zdarza właśnie mniej więcej w tym czasie :) także trzymam kciuki :) ale nie gwarantuję, że to jest równoznaczne z ciążą, ale daje nadzieję :)

qbxwkvq.png
  • agule841123 Znajoma

Wysłany: 6 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane za odp bo juz wychodzilam z siebie Kasandra bardzo bym chciała zeby to było to o czym ty mówisz ale się nie nastawiam bardziej boję się że to @ tak jak mówi sarra tylko chyba trochę wczas oby nie :-\

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no miałabyś bardzo krótką fazę lutealną, więc poczekaj do jutra, bo myślę, że tempka może wzrosnąć :) jutro zaglądne do Ciebie i zobaczymy :) a jakie masz cykle? regularne? nie masz udostępnionego wykresu i nie wiem jak u Ciebie cykl się prezentuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 12:22

qbxwkvq.png
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ