Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może faktycznie masz rację, zobaczę jeszcze trochę jak będzie wychodziłodorocia2324 wrote:Anastazja po tempce będziesz wiedziała kiedy i czy owulka była. Ja też od razu nie wiedziałam jak ją interpretować a teraz jest już łatwiej

U mnie taka śliczna pogoda, że zaraz idziemy na spacer z synkiem, trzeba korzystać
. I przy takiej pogodzie człowiek myśli pozytywniej 

-
No i cały mój plan poległ w gruzach,owca121 wrote:Czasem i posiadanie brata nie pomaga... byłam wczoraj u kuzynki która ma dwoje chłopców w wieku 5 i 4 lata i ten starszy cały czas do nas podbiegał i pytał "mamusiu kto się z nami pobawi" a było ich razem 3 bo byłam z moim synkiem a mimo to chłopaki nie bardzo chcieli się bawić bez naszej asysty

-
kurcze za pierwszym razem zaszłam w ciąże , nawet nie wiedząc o tym,a teraz? Wykresiki, temperaturki, dni płodne, niepłodne...toatalne zamieszanie.
Wczoraj złapałam się na tym,że kochałam się z mężem tylko dlatego ,że miałam środek cyklu i śluz płodny...aż w głębi duszy przykro mi z tego powodu i jakoś tak dziwnie, smuto...
Może to dlatego,że mąż na czas starań odstawił wszystkie leki( a choruje na łuszczycowe zapalenie stawów) i w sumie każdy miesiąc bez leków jest miesiącem bólu...
a myślałam ,że po tabletkach to już w 1 wszym miesiącu będą dwie kreseczki, obym tylko nie zwariowała na tym punkcie... -
Dynamiczna, bardzo mi przykro..też myślałam, że teraz się udało...ale nie martw się, w kwietniu się uda ! Musi!

Niestety nie da się nie myśleć...jak się tak bardzo chce :-)Sama wiem po sobie...
jastjast, trudna sytuacja z tymi lekami..oby się wam szybko udało
Dawidek czeka na rodzeństwo... -
Kobitki ja tak na szybko z zapytaniem
... Zrobiłąm test ovu rano z drugiego siusiania
(wiem ze z porannego lepiej nie robić ale mnie pokorciło) wyszedł pozytyw a teraz robiłam i negatyw - myslicie ze drugi wiarygodniejszy ? Bo właśnie się wacham czy zmienić na wykresie ale chyba tak, co nie ?!
-
jastjast ja też się na tym łapię że kocham się z mężem ostatnie dni tylko dlatego że "musimy " trochę mi go szkoda bo jest bardzo teraz zapracowany i widzę że ochotę ma średnią. Ale jeszcze tylko dziś mamy przymus więc postanowiłam zrobić mu masaż relaksacyjny aby się chłopak trochę odstresował

sarra ja też nie pomogę
sarra lubi tę wiadomość
-
Sarra z rana to testy ciążowe, testy owulacyjne to robi się najlepiej po południu, od 13 do 16sarra wrote:Kobitki ja tak na szybko z zapytaniem
... Zrobiłąm test ovu rano z drugiego siusiania
(wiem ze z porannego lepiej nie robić ale mnie pokorciło) wyszedł pozytyw a teraz robiłam i negatyw - myslicie ze drugi wiarygodniejszy ? Bo właśnie się wacham czy zmienić na wykresie ale chyba tak, co nie ?!
sarra lubi tę wiadomość
-
No to ja nie mam z tym problemu bo mój to taki napaleniec mógłby codziennie po dwa razy.... Dla mnie to już nie te lata, już tyle nie potrzebuje
Mój mąż zawsze mówił ze w czasie gdy staraliśmy się o tiago to prawie najwspajialszy czas w jego życiu, bo miał bzykanka do woli
dorocia2324, mama hani, Kasandra lubią tę wiadomość
-
witam wszystkie nowe Kobietki

aga.just bardzo mi przykro, ale tak jak pisałaś z nową energią w nowy cykl
tak jak kiedyś ktoś napisał cyce do przodu i serduszkujemy
trzymam kciuki, żeby @ szybko przyszła skoro ma przyjść, niech się już kończy i niech zieleni się kwiecień 
dziewczynki przepraszam, że tak rzadko tutaj wpadam, ale strasznie dużo pracy mam
ale trzymam kciukasy za wszystkie
sarra najlepiej test robić po godzinie 12 i około 2 godzin wcześniej ja staram się nie pić tyle mogę doradzić, ja robię zawsze 1 test dziennie koło 12 właśnie, a ja w ostatnim cyklu miał tak, że jednego dnia miałam mega negatywny test, a następnego dnia mega pozytywny, więc myślę, że skoro zrobiłaś pierwszy test prawidłowo to musiał wyjść w porządku
sarra lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:No to ja nie mam z tym problemu bo mój to taki napaleniec mógłby codziennie po dwa razy.... Dla mnie to już nie te lata, już tyle nie potrzebuje
Mój mąż zawsze mówił ze w czasie gdy staraliśmy się o tiago to prawie najwspajialszy czas w jego życiu, bo miał bzykanka do woli
Jakbym słyszała mojego kochana
. Też mi mówi, że wtedy to mogliśmy ciągle, a teraz narzeka, że mi się nie chce.
. Ci faceci
Kasandra lubi tę wiadomość

[/url