Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dynamiczna trzymam kciuki
Jak tu nie myśleć nie liczyć dni płodnych, tak jak w moim przypadku jak dostaję tabletki aby jajeczko urosło potem zastrzyk i słyszę od lekarza że owu będzie w ciągu 36 godz działamy to mimo wszystko człowiek myśli zaraz uda się czy nie... ciężko się wyłączyć niestety ...sarra lubi tę wiadomość
-
Jestem, jestem . Dziewczyny na pewno uda nam się wszystkim w końcu . I przyznaję także, że trudno się wyłączyć i nie myśleć. Ja też już mam myśli : a może się udało, a jak nie? Masakra!
Aguś kurczę, a może to tylko plamienia... niech wstrętna @ ucieka od Ciebie!
We wrześniu odstawiłam antydepresanty i od razu 6 kg przytyłam Ograniczam jedzenie, ćwiczę ile mogę i tylko 1kg mniej Niestety nie mam psa i nie mam gdzie biegać. A dziś musiałam skończyć ćwiczenia bo tak strasznie mnie brzuch zaczął boleć, że masakra. Myślałam, że nie wytrzymam. Nie wiem czy to @ nadchodzi, czy fasolka się zbuntowała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez witam, mama 7 letniego Piotrusia,
w styczniu odstawiłam tabletki i myślałam ,że tak ot zajdę w ciąże i już, a tu po odstawieniu okres i w lutym też rozczarowanie miesiączka....
Teraz troszkę częściej się kochamy ale u mnie jest problem ponieważ mąż choruje na łuszczycowe zapalenie stawów i nie ma już takiej chęci i siły jak dawniej,choć oboje pragniemy dzidziusia, zobaczymy...aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
będzie dobrze kochana na pewno Wam się uda Porażki przez pierwsze miesiące są raczej nieuniknione tabsy jeszcze działają, a i lepiej jak trochę się odczeka po odstawieniu tabletek z zajściem w ciąże dzidzia będzie zdrowsza Trzymam kciuki żeby się następnym razem udało
-
nick nieaktualny
-
katarinka79 wrote:dynamiczna po poronieniu mialas lyzeczkowanie?
Nie, poronienie było samoistne i wszystko samo pięknie się oczyściło ,dlatego też te starania tak od razu tym bardziej że ten cykl mam po prostu książkowy jeżeli chodzi o podział na dwie fazy owulacje itp stwierdziłam że nie mogę go zmarnować. -
Owca mój też siedzi w domu nie poszedł do szkoły bo bardzo kaszle, za to drugi się buntował że też nie idzie do przedszkola skoro pierwszy nie musi iść do szkoły... teraz zaszył się w swoim pokoju i gra na komputerze chyba muszę tam wkroczyć i limit określić . hehe