X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • owca121 Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna trzymam kciuki :)

Jak tu nie myśleć nie liczyć dni płodnych, tak jak w moim przypadku jak dostaję tabletki aby jajeczko urosło potem zastrzyk i słyszę od lekarza że owu będzie w ciągu 36 godz działamy to mimo wszystko człowiek myśli zaraz uda się czy nie... ciężko się wyłączyć niestety ...

sarra lubi tę wiadomość

• mama hani Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny widzę że nastroje nie bardzo :( nie martwicie się będzie dobrze musi być każdemu w końcu się uda a wiadomo jak jest że ten co chce to nie ma a ten co już nie to ma że ohoho...ale my też w końcu będziemy miału nasze wymarzone dzieciątka

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie za 6 dni powinna przyjść @ ale jakoś żadnych objawów brak a zawsze są!no chyba że zaliczając kłótnie z mężem hihi
    walka z kg nadal trwa codziennie ćwiczę co drugi dzień chodzę biegać pies zadowolony ja również

• mama hani Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie dorocia?

dorocia2324 lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, jestem :-). Dziewczyny na pewno uda nam się wszystkim w końcu :-). I przyznaję także, że trudno się wyłączyć i nie myśleć. Ja też już mam myśli : a może się udało, a jak nie? Masakra!

Aguś kurczę, a może to tylko plamienia... niech wstrętna @ ucieka od Ciebie!

We wrześniu odstawiłam antydepresanty i od razu 6 kg przytyłam :-( Ograniczam jedzenie, ćwiczę ile mogę i tylko 1kg mniej :-( Niestety nie mam psa i nie mam gdzie biegać. A dziś musiałam skończyć ćwiczenia bo tak strasznie mnie brzuch zaczął boleć, że masakra. Myślałam, że nie wytrzymam. Nie wiem czy to @ nadchodzi, czy fasolka się zbuntowała :-)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aguś trzymaj się i pamiętaj, że póki nie ma @ jest nadzieja :) tak czy siak jestem z Ciebie dumna bardzo :)

dorocia trzymam kciuki, żeby to fasolka :)

a nie myśleć jest mega ciężko :) ale i ja w tym cyklu się postaram nie myśleć :)

qbxwkvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dolaczam sie do was,mam corke 13 lat i syna 5 lat

aga.just, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj katarinka u nas :) rozumiem że o trzecią dzidzie się starasz to zupełnie jak ja :)

Do tej jedenastej to czas będzie się dla mnie ślimaczył...

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak o trzecia dzidzie

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dynamiczna to czekamy z nierpliwością na wynik. Trzymam kciuki.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarinka witam Cię :-). A który to cykl starań?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • jastjast Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez witam, mama 7 letniego Piotrusia,
    w styczniu odstawiłam tabletki i myślałam ,że tak ot zajdę w ciąże i już, a tu po odstawieniu okres i w lutym też rozczarowanie miesiączka....
    Teraz troszkę częściej się kochamy ale u mnie jest problem ponieważ mąż choruje na łuszczycowe zapalenie stawów i nie ma już takiej chęci i siły jak dawniej,choć oboje pragniemy dzidziusia, zobaczymy...

aga.just lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staram sie od grudnia 2013 i udalo sie za pierwszym razem ale 11.02.2014 poronilam i zaczynam starac sie od nowa

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będzie dobrze kochana na pewno Wam się uda :) Porażki przez pierwsze miesiące są raczej nieuniknione tabsy jeszcze działają, a i lepiej jak trochę się odczeka po odstawieniu tabletek z zajściem w ciąże dzidzia będzie zdrowsza :) Trzymam kciuki żeby się następnym razem udało :)

relge6yd7jws6b5o.png

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarinka masz zupełnie tak jak ja mam też udało się za pierwszym razem ale skończyło się nieciekawie teraz wierzę że będzie lepiej ( o ile ktoś tam już w ogóle mieszka :))

relge6yd7jws6b5o.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna po poronieniu mialas lyzeczkowanie?

• aga.just Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe mamusie <3

Dynamiczna tfu tfu czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że złożę gratulację <3 I o wiruski to już się dopominam :P

• owca121 Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe mamusie :)
    U nas dziś w domu szpital młody za gorączkował w nocy i słyszę tylko co chwilę "mamuś przełącz mi tą bajkę bo jest dla małych dzieci " hehe ale mam już "dorosłego syna "

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarinka79 wrote:
    dynamiczna po poronieniu mialas lyzeczkowanie?

Nie, poronienie było samoistne i wszystko samo pięknie się oczyściło ,dlatego też te starania tak od razu tym bardziej że ten cykl mam po prostu książkowy jeżeli chodzi o podział na dwie fazy owulacje itp stwierdziłam że nie mogę go zmarnować.:)

relge6yd7jws6b5o.png

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owca mój też siedzi w domu nie poszedł do szkoły bo bardzo kaszle, za to drugi się buntował że też nie idzie do przedszkola skoro pierwszy nie musi iść do szkoły... teraz zaszył się w swoim pokoju i gra na komputerze chyba muszę tam wkroczyć i limit określić . hehe

relge6yd7jws6b5o.png

‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ