X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o rodzeństwo :)
Odpowiedz

Starania o rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja teraz rozpoczynam oczekiwanie na owulację :) tak za 10 dni może będzie :) serduszkowania jak będą tak będą :) a co ma być to i tak będzie :)

qbxwkvq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie co ma być to bedzie ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • sarra Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh.. no powiem Wam ze tez sie zastanawiam kiedys czy nie lepiej poprostu wrzucuc na luz i nie mysleć kiedy płodne, nie zwracać uwagi na śluz, szyjke. tem. i wrzucic całkiem na luz. Serduchować kiesy sie ma poprostu chęc... Nawet mialam w tym cyklu tak zrobić aleeeeeeeeeeee jejkuuuu no nie potrafie do jasnej chol... :( ! mimo starań przychodzą te myśli :/.

Kura - to fajnie ze bedziemy razem testowac :) zawsze bedzie mi raźniej ;D ! oj kochana pragne ujrzeć na naszych wykresach wspaniale zielone kropeczki :D:D:D . A jak pierwszy cykl prowadze obserwacje :O

Magda - witaj ! Powodzenia :D

dorocia2324 lubi tę wiadomość

8p3o43r8s0ilyu09.png
  • agule841123 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałabym tak z dnia na dzień przestać o tym wszystkim myśleć ale się nie da. Jakoś damy radę w grupie siła ;-)

sarra lubi tę wiadomość

• agule841123 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha jeszcze jedno kiedy pojawiają się zielone kropki na wykresie bo ja dopiero pierwszy cykl z ovu robię i sama jestem zielona :-\

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jak test ciazowy zaznaczycsz pozytywny ale też nie wiem dokładnie bo od niedawna tu jestem

aga.just lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierze tempkę sama dla siebie ale nie interpretuje jej bo się nie znam, pozatym będę próbowała celować w ovulke ale tak z własnych wyliczeń i ovu po za tym żadnego sprawdzania szyjki i takich tam, nawet nie wiedzialabym jak to zinterpretować

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • sarra Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielone kropki są przy zaznaczeniu p[ozytywnego testu ciazowego - wtedy ovu pięknie to wyróżnia na wykresie :). Sprawdzie wykresy ciążowe ;) piekny widok :D

8p3o43r8s0ilyu09.png
  • agule841123 Znajoma

Wysłany: 4 marca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała juz mieć te zielone kropki no ale..

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczekamy się wszystkie, aż się zazieleni na całym forum ;)

sarra lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja do jutra w niepewności, dzisiaj rano zrobiłam test pepino paskowy no i negatyw jak nic ani cienia cienia nie ma :( Nie czekając długo zebrałam się i poleciałam na betę i zbadałam jeszcze progesteron dla pewności. Wynik jutro o 11 zatem trzymajcie kciuki za mnie dziewczęta.Mam duże nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze i że fasolka już tam u mnie się zadomowiła.Oby nie okazały się złudne ...

Kasandra lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze na bete poszłaś, trzymam kciuki i niecierpliwie czekam do jutra aby odczytać dobre wiesci

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna trzymam mocno kciuki za wyniki :) czekam z niecierpliwością :)

ja właśnie ten cykl jakoś tak olewam przynajmniej narazie ;) jakoś tak wrzuciłam na luz nie mam ochoty nic sprawdzać, grzebać itd... tempka z ciekawości :) i testy owu, bo mam w domu, ale jak zapomnę to też mi to wisi jakoś ;)

serduszkować będziemy, bo bez tego Cudu nie będzie ;) co ma być to będzie :)

qbxwkvq.png
  • kurka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna, trzymam kciuki za betę :-) Oby się udało :-)

sarra, ja drugi cykl obserwuję, tzn trzeci, ale tylko dwa mierzę temp, pierwszy to bardziej śluz obserwowałam, ale jak widać z małym skutkiem...mam nadzieję, że 20-go zrobimy test i wyjdą piękne dwie tłuste kreski :-) I wszystkim tego życzę, żebyśmy miały piękne prezenty na grudzień pod choinkę :-).

sarra lubi tę wiadomość

Dawidek czeka na rodzeństwo...
  • sarra Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dynamiczna - bardzo zaciskam :) musza być dobre wieści Twój wykres jest cudowny :):)

Kasandra - ja wlasnie mialam tak wrzuceone na luz na poczatku cyklu, a teraz im blizej owulki to jakos sie nakrecam - eh sama jestem na siebei zla :(

Kurka - ja rózniez mam ogromną nadzijej, przecież wkońcu musi sie udać ;)

Ide syneczka kąpac ;)

Kasandra lubi tę wiadomość

8p3o43r8s0ilyu09.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mówię, że u mnie to nie będzie tak wyglądać ;)

sarra lubi tę wiadomość

qbxwkvq.png
  • sarra Koleżanka

Wysłany: 4 marca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze Ci kochana zebyś miala ten luz i dystans przez cały cyk i wielka radośc na konieć :D:D:D:D

8p3o43r8s0ilyu09.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę że najbardziej emocjonujący jest koniec bo jakbyśmy nie wrzucały na luz to na koniec i tak jest nadzieja i mnóstwo stresu czy się dało czy nie . :)

sarra lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• kurka Przyjaciółka

Wysłany: 4 marca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie...

ja nawet myślałam, żeby mierzyć temp do owu, a potem już tylko czekać, no ale to też stres, także i tak źle i tak niedobrze....:-(

sarra lubi tę wiadomość

Dawidek czeka na rodzeństwo...
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e ja tam już 3 cykl zbieram się, żeby nie mierzyć temp w II fazie i nic. Ciekawość i słaba silna wola wygrywa.

Ale spoko spoko :P zaopatrzyłam się już w zioła na nowy cykl i mogę startować. Jakoś dziwnie spokojnie przyjęłam porażkę w tym cyklu. Wiadomo, że boli, że jest rozczarowanie, ale nawet mi łezka nie popłynęła.

sarra lubi tę wiadomość

‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ