Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
eh.. no powiem Wam ze tez sie zastanawiam kiedys czy nie lepiej poprostu wrzucuc na luz i nie mysleć kiedy płodne, nie zwracać uwagi na śluz, szyjke. tem. i wrzucic całkiem na luz. Serduchować kiesy sie ma poprostu chęc... Nawet mialam w tym cyklu tak zrobić aleeeeeeeeeeee jejkuuuu no nie potrafie do jasnej chol... ! mimo starań przychodzą te myśli .
Kura - to fajnie ze bedziemy razem testowac zawsze bedzie mi raźniej ! oj kochana pragne ujrzeć na naszych wykresach wspaniale zielone kropeczki :D:D . A jak pierwszy cykl prowadze obserwacje
Magda - witaj ! Powodzeniadorocia2324 lubi tę wiadomość
-
A ja do jutra w niepewności, dzisiaj rano zrobiłam test pepino paskowy no i negatyw jak nic ani cienia cienia nie ma Nie czekając długo zebrałam się i poleciałam na betę i zbadałam jeszcze progesteron dla pewności. Wynik jutro o 11 zatem trzymajcie kciuki za mnie dziewczęta.Mam duże nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze i że fasolka już tam u mnie się zadomowiła.Oby nie okazały się złudne ...
Kasandra lubi tę wiadomość
-
dynamiczna trzymam mocno kciuki za wyniki czekam z niecierpliwością
ja właśnie ten cykl jakoś tak olewam przynajmniej narazie jakoś tak wrzuciłam na luz nie mam ochoty nic sprawdzać, grzebać itd... tempka z ciekawości i testy owu, bo mam w domu, ale jak zapomnę to też mi to wisi jakoś
serduszkować będziemy, bo bez tego Cudu nie będzie co ma być to będzie -
dynamiczna, trzymam kciuki za betę Oby się udało
sarra, ja drugi cykl obserwuję, tzn trzeci, ale tylko dwa mierzę temp, pierwszy to bardziej śluz obserwowałam, ale jak widać z małym skutkiem...mam nadzieję, że 20-go zrobimy test i wyjdą piękne dwie tłuste kreski I wszystkim tego życzę, żebyśmy miały piękne prezenty na grudzień pod choinkę .sarra lubi tę wiadomość
Dawidek czeka na rodzeństwo... -
dynamiczna - bardzo zaciskam musza być dobre wieści Twój wykres jest cudowny
Kasandra - ja wlasnie mialam tak wrzuceone na luz na poczatku cyklu, a teraz im blizej owulki to jakos sie nakrecam - eh sama jestem na siebei zla
Kurka - ja rózniez mam ogromną nadzijej, przecież wkońcu musi sie udać
Ide syneczka kąpac
Kasandra lubi tę wiadomość
-
e ja tam już 3 cykl zbieram się, żeby nie mierzyć temp w II fazie i nic. Ciekawość i słaba silna wola wygrywa.
Ale spoko spoko zaopatrzyłam się już w zioła na nowy cykl i mogę startować. Jakoś dziwnie spokojnie przyjęłam porażkę w tym cyklu. Wiadomo, że boli, że jest rozczarowanie, ale nawet mi łezka nie popłynęła.sarra lubi tę wiadomość