Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a Kasandra zajęła się swoją księgowością jestem jestem coś z doskoju przeczytałam, coś napisałam, ale teraz mam troszkę pracy papierkowej i stąd każdą wolną chwilę poświęcam właśnie im co nie zmienia faktu, że trzymam za Was wszystkie kciuki
dynamiczna tfu tfu
aga.just trzymam kciuki
anastazjaa idziemy razem czyż nie tak?
dorocia podglądałam rano, ale nie było jeszcze tempki z dzisiaj trzymam kciuki i zaraz zaglądamAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Przydałaby się jakaś ciąża, ciągle tylko złe wiadomości
Kasandra - jesteś usprawiedliwiona praca i papiery to sprawa pierwszorzedna
Tak idziemy równo, pewnie będziemy razem testować
Dorocia może te dobre wiadomości zaczną się od ciebie, mocno trzymam kciuki
-
Cześć dziewczyny !
Ja gdzieś zalatana i ogarnąć się nie moge ...
Tak jak piszecie mam nadzieje ze po kolei bedziemy chwalić sie dwoma II . Byłoby radości co nie miara !!!!
Dorcia, dynamiczna - mam z całych sił zaciśniete i mam dobre przeczuciaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pozdrawiam wszystkie :*Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam
Anastazjaaa niedziela była u nas jeszcze ładniejsza niż sobota prawie cały dzień spędziliśmy w lesie, było ognisko i mnóstwo super zabawy. Młody jak wieczorem położył się do łóżka to zasnął bardzo szybko
Natu93 trzymam kciuki za kolejny cykl
Ja dziś byłam u gin, zrobiła mi zastrzyk i przed nami 3 dni ciężkiej i mam nadzieję owocnej pracyAnastazjaaa, sarra lubią tę wiadomość
-
Ja mam bardzo nieregularne cykle. Jakby wstrętna i okropna @ nie przyszła to czekam do 42 dc, czyli 10 marca. Ale niestety dziś mnie okropnie boli brzuch na okres, mam straszne wzdęcia i gazy tak jak przed każdą @. Więc chyba się zbliża wielkimi krokami. Ale bardzo dziękuje za kciuki. Może jeszcze się przydadzą