Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Dzień dobry sobotnio co słychać, my zaczynamy karnawał, tydzien przebieranek, parad na mieście i mnustwo zabawy każdego dnia
No to suuuuper też bym tak chciała. A u mnie nawet nikt w domu się nie chce przebieraćAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja już wszytko zrobiłam co miałam zaplanowane na dziś upiekłam nawet ciasteczka z córą a zaraz idziemy na spacer z naszym psem. Mąż w pracy więc mamy cały dzień dla siebie. Wczoraj byłam pierwszy raz biegać. Myślałam że nie dam rady ale fajnie się biegało a dziś nawet zakwasów nie mam. Tak że motywacja duża. Dziś idę znowu. Pies zadowolony bo się zmęczy pozdrawiam do wieczora
-
U nas dzisiaj pogoda też piękna, więc rowerowy spacer zaliczony, później cotygodniowe zajęcia na basenie i ogarnięcie domu, teraz już czas na relax bo małolat padł, a mąz wrócił z pracy.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dziewczynki mam do Was pytanie ponieważ urządziłam sobie pewną samowolkę i wczoraj włączyłam luteinę dopochwowo bo została mi z ostatniego cyklu i w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam bo zastanawiam się jak nie jestem w ciąży to czy dostanę normalnie okres czy najpierw muszę odstawić luteinę... dodam że w ostatnim cyklu dostałam miesiączki pomimo brania luteiny ale to było poronienie więc już sama nie wiem :(pomóżcie .
-
Hello, u nas karnawał pełna para, szał normalnie na ulicach pełno przebierańców, rzadko kto w normalnych ciuchach, wszyscy w kostiumach dzieci, młodzież dorośli.... Wszyscy. Fajnie to wygląda.
Owca121 a jaka u was niedziela? Bo u nas po brzydkiej sobocie nastała piękna słoneczna niedziela
Mamahani i jak dziś tez biegacie? Jakiego masz psa? Ja mam maltanczyka, i nie ma mowy o bieganiu z nim, straszny leniuch i kanapowiec
Eve a te zajęcia to jakaś nauka pływania? Ja zapisałam młodego na kartę plywacka, tu prawie wszystkie dzieci robią dyplom pływacki wiec koj nie może być gorszy tylko straszne kolejki musimy czekać rok czasu, zaczynamy w listopadzie ;/
Dynamifzka niestety nie mogę ci pomóc zupełnie nie znam się na lekach tego typumama hani lubi tę wiadomość
-
ja wiem, że luteina działa dosyć dziwnie... jak się jest w ciąży to ona ma podtrzymać ciąże w razie zagrożenia, a leżała ze mną w szpitalu dziewczyna, która brała luteinę na wywołanie miesiączki właśnie i zresztą moja koleżanka z pcos też brała luteinę na wywołanie okresu, więc nie wiem czy jesg ona w stanie powstrzymać miesiączkę jeśli ma ona nadejść, ale nie jestem lekarzem, więc nie chcę stawiać pewnych diagnoz
-
Dynamiczna @ pojawi się po odstwieniu lutki, rzadko podczas brania się dostaje, ale są i takie przypadki. Jeśli jest możliwość, że jesteś w ciąży, a jak wiemy jest to bierz dalej, aż będziesz pewna na czym stoisz. Wtedy odstawi i czekamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 13:05
-
Tak,chodzimy na zajęcia pływania dlka maluchów od kiedy Młody skończył 5 miesięcy. Fajnie jest, polecam wszystkim:) Teraz już można powiedzieć, że jest to stopniowa nauka pływania, ale również zabawy.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️