Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Dziewczyny jeszcze raz:)
Kasandra, polecam opcje urlopowa, nie raz pokazala swoja skutecznosc:)
Teraz musze sobie znalezc kolejny cel, zeby ciagle nie myslec czy bedzie zdrowe, bo od tego to w ogole mozna na glowe dostac;) na szczescie przede mna remont domu takze na brak zajec nie bede narzekac:)
Wiem, ze rada zeby wyluzowac czesto drazni... ale serio w naszej glowie tkwi ogromna sila.... robcie cos co sprawi wam radosc i spowoduje ze bedziecie szczesliwe a kolejne szczescie nadejdzie:)Kasandra, Anastazjaaa, sarra lubią tę wiadomość
-
dynamiczna trzymam kciuki mocno zaciśnięte może na tyle wyluzowałaś, bo uznałaś cykl za stracony i proszę a to wszystko pokazuje, że nasze ciało jest nieprzewidywalne
ja też owu mam wcześniej niż zwykle, a nie wiem czy jeszcze nie wcześniej było, ale myślę, że u mnie to przedwczesny wzrost tempki -
olitka wrote:Dzieki Dziewczyny jeszcze raz:)
Kasandra, polecam opcje urlopowa, nie raz pokazala swoja skutecznosc:)
Teraz musze sobie znalezc kolejny cel, zeby ciagle nie myslec czy bedzie zdrowe, bo od tego to w ogole mozna na glowe dostac;) na szczescie przede mna remont domu takze na brak zajec nie bede narzekac:)
Wiem, ze rada zeby wyluzowac czesto drazni... ale serio w naszej glowie tkwi ogromna sila.... robcie cos co sprawi wam radosc i spowoduje ze bedziecie szczesliwe a kolejne szczescie nadejdzie:)
i ja właśnie też tak myśle i jak nie wyjdzie teraz to nie wiem czy jie oleje obserwacji na następny cykl -
hej laski, zaniedbuję was ostatnio, przepraszam ale mamy nawał w pracy i muszę zostawać dłużej... do tego w domu zaczęliśmy budowę łazienki i 5 faceta kręci mi się po mieszkaniu.... jednym słowem syf i stres wpadnę do was jak się wszystko uspokoi
Trzymam za wszystkie kciuki
wielkie buziole -
Cześć Kobietki
Mało pisze ostatnio . Jakaś jestem hm... rozleniwiona i nie zorganizowana U mnie dzisiaj śnieg ja już chce lato , przygnebia mnie ta pieprzona pogoda !!!
Laseczki mam nadzieje ze zafasolkujemy wspólnie w tych cyklach :* już jestem zmeczona wyczekiwaniem a wyluzować nie umie ...
Tule Was mocniutko i zacisniete mam za Was kciukaski :D:D :*:* -
Eve powodzenia ujrzysz swoją fasolkę i pewnie posłuchasz serduszka jak ja uwielbiałam wizyty
sarra oj jak ja Ciebie rozumiem ja już też chcę lato
ja już też powoli opadam z sił, próbowałam co dwa dni, codziennie, w kratkę i w szlaczki i nic
wiedziałam, że zajmie to chwilę, ale to już 7 cykl... już zapomniałam jak to jest czekać, bo z synkiem było migiem pierwszy cykl i już, ale na Córcię czekałam 9 miesięcy starań...
co za szarość.... ja chcę słońce... -
U nas z synkiem pierwszy cykl i zloty strzal, teraz udalo sie w 8 cyklu. Wlasciwie wtedy kiedy stracilam na chwilr nadzieje i odpuscilam. Mam nadzieje na dobre wiesci jutro. Za Was trzymam mocno kciuki i bezustannie kicham swiezymi wiruskami!!
sarra lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Widzę że większość staraczek o rodzeństwo za namową olitki odpuszcza Hehe dobrze !!
Ja dzisiaj byłam zrobić litanie badań immunologicznych ( przeciwciała jądrowe IMG całkowite itp... ) Kosztowało mnie to 200zł za tydzień wyniki mam nadzieję że będą ok .
Od dzisiaj nie mierzę temperatury do końca fl. zobaczymy co będzie choć nadzieje są mizerne w moim przypadku
Miłego dnia
-
wiesz co zbiegło mi się to styczniowe poronienie z mocnym wypadaniem włosów wręcz miejscowym wyłysieniem. Mój lekarz gin powiedział że może to byc na tle zaburzeń immunologicznych zatem zlecił szereg badań:
I przeciwciała antyfospolipidowe IgM i IgG
czynnik reumatoidalny
Przeciwciała pANCA
Przeciwciała antyjądrowe
IgE całkowite
Toxoplazmoza IgG IgM
no to tyle zrobiłam za tydzien wyniki mam nadzieje ze wszystko będzie okaga.just lubi tę wiadomość