Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mama hani ja tez baaaardzo chce ale niestety od chcenia nic sie nie zrobi a i bedzie jeszcze gorzej. ot tak powiedzialam soie a przeciez robie tak samo jak ty :p
juz sie nie moge jutra doczekac, ide spac kochane zeby szybciej mi zlecialoMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
No to już Wam powiem żeby nie było że ukrywam .... Nie mam pojęcia jak to się stało ale mając jedno serduszko w marcu jestem w ciąży
To chyba jakiś znak Boski że mi się ta owulacja tak przesunęła żeby się z tymi moimi plemnikami zgrać zanim wyjada. Co wam jeszcze chciałam napisać to to że kolejny raz potwierdza się zasada że jak wyluzujesz to się uda. W ogóle ( no może prawie w ogóle) w tym miesiącu o tym nie myślałam a test robiłam z pewnością że będzie negatywny. Poleciałam poniekąd po niego bo mnie do tego namówiłyście.
Wszystkim życzę powodzenia i jak najwięcej serduszek na naszym wątku.
Proszę Was o trzymanie kciuków i modlitwę żeby tym razem było wszystko ok
Miłego dniaKasandra, aga.just, Anastazjaaa, mama hani lubią tę wiadomość
-
Dynamiczna,gratuluje z calego serca!! Luz to najlepsze lekarstwo na II kreseczki:-)
Aga a co u Ciebie? Kiedy kolejny test?
Ja wlasnie jade do lekarza z nadzieja ze w koncu zobacze moje Malenstwo i dowiem sie ze wszystko ok,trzymajcie kciuaki!!👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
dynamiczna wrote:No to już Wam powiem żeby nie było że ukrywam .... Nie mam pojęcia jak to się stało ale mając jedno serduszko w marcu jestem w ciąży
To chyba jakiś znak Boski że mi się ta owulacja tak przesunęła żeby się z tymi moimi plemnikami zgrać zanim wyjada. Co wam jeszcze chciałam napisać to to że kolejny raz potwierdza się zasada że jak wyluzujesz to się uda. W ogóle ( no może prawie w ogóle) w tym miesiącu o tym nie myślałam a test robiłam z pewnością że będzie negatywny. Poleciałam poniekąd po niego bo mnie do tego namówiłyście.
Wszystkim życzę powodzenia i jak najwięcej serduszek na naszym wątku.
Proszę Was o trzymanie kciuków i modlitwę żeby tym razem było wszystko ok
Miłego dnia
Dynamiczna GRATULUJĘ wszystko będzie dobrze modlitwę i kciuki masz u mnie jak w banku -
Eve wrote:Dynamiczna,gratuluje z calego serca!! Luz to najlepsze lekarstwo na II kreseczki:-)
Aga a co u Ciebie? Kiedy kolejny test?
Ja wlasnie jade do lekarza z nadzieja ze w koncu zobacze moje Malenstwo i dowiem sie ze wszystko ok,trzymajcie kciuaki!!
na pewni będzie dobrze daj znać -
dorocia2324 wrote:U mnie nadal ból krzyża, jajników i lewej nerki. Chyba się zmówiły na mnie . Ja też jeszcze trochę czekania mam, a też bym chciała już fasolke
Kasandra będzie wszystko w porządku
A gdzie aga i anastazja? Co u Was kochane?