Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinkflower wrote:Kochane moje, mnie będzie mniej bo od jutra mamy plan włączyć totalny reset. Miłego 😘☀️
Pinkflower lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Pink udanego wypoczynku 😘
Elza kciuki za wyniki ✊🏻 jutro wizyta? A jak Twoja alergia?
Alergia odpuściła, wizyta dziś o 13:20
A mnie się dziś śnił mój dziadek który zawsze zwiastuje katastrofy 🤡Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca, 05:48
-
Elza1234 wrote:Zapomniałam Wam wczoraj napisać., bo wyniki były wieczorem a ja oglądałam mecz 🙈Wyniki są ok
Alergia odpuściła, wizyta dziś o 13:20
A mnie się dziś śnił mój dziadek który zawsze zwiastuje katastrofy 🤡
Trzymam kciuki! Pamiętaj, że sny na odwrót się interpretuje ❤️17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Trzymam kciuki! Pamiętaj, że sny na odwrót się interpretuje ❤️
Sen z nim - 2/3 dni później do tygodnia coś strasznego się odwala. Babcia prawie umiera, ja ronie raz i drugi, umiera teściowa, niestety tego jest więcej.
Jeśli mam być szczera, podchodzę do tego transferu raczej bez przekonania że się uda bo czemu by miało się udać? -
Elza, bo temu, że kiedyś musi się udać ✊🏻 a myślałaś o tym żeby iść do dziadka na cmentarz i poprosić go żeby Ci się nie śnił w taki sposób? Ja nie wierzę w takie rzeczy, ale męczyły mnie też koszmary ze zmarłym. Wykończona już psychicznie poszłam na cmentarz i poprosiłam, żeby nie śnił mi się w taki sposób i pomogło.
-
Butterfly23 wrote:Elza, bo temu, że kiedyś musi się udać ✊🏻 a myślałaś o tym żeby iść do dziadka na cmentarz i poprosić go żeby Ci się nie śnił w taki sposób? Ja nie wierzę w takie rzeczy, ale męczyły mnie też koszmary ze zmarłym. Wykończona już psychicznie poszłam na cmentarz i poprosiłam, żeby nie śnił mi się w taki sposób i pomogło.
-
Elza1234 wrote:Prosilam juz wiele razy, bo on nie żyje juz ponad 6 lat..
A gdy żył to jaki był?
A dlaczego miałoby się nie udać? Najwyższy czas byśmy wszystkie zmieniły myślenie.... Bo za każdym razem myślimy o tym, że czemu miałoby się udać.... zwariujemy dziewczyny 😞
Dobrego dnia Wam życzę! Dziś piątek! Huuuraaaa
Rano podawałam sobie Ovitrelle zgodnie z zaleceniami lekarki. Dziś miałam w penie- nie lubie penów. Bemfola jest w penie, Ovi też dzisiaj. No nie lubię. Wolę normalne strzykawki, łatwiej mi podawać.17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Elza, trzymam kciuki za wizytę 🤞🤞❤️❤️❤️ Cieszę się, że lepiej się czujesz. Dziadkiem się nie przejmuj, to tylko sen, który pokazuje jak bardzo przeżywasz ivf. Idź po swoje kochana 💪2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
S.Roszpunka wrote:A gdy żył to jaki był?
A dlaczego miałoby się nie udać? Najwyższy czas byśmy wszystkie zmieniły myślenie.... Bo za każdym razem myślimy o tym, że czemu miałoby się udać.... zwariujemy dziewczyny 😞
Dobrego dnia Wam życzę! Dziś piątek! Huuuraaaa
Rano podawałam sobie Ovitrelle zgodnie z zaleceniami lekarki. Dziś miałam w penie- nie lubie penów. Bemfola jest w penie, Ovi też dzisiaj. No nie lubię. Wolę normalne strzykawki, łatwiej mi podawać. -
Dla mnie najgorszy możliwy sen to zęby, trzy razy mi sie śniło że mi wypadają, za pierwszym razem na drugi dzień umarł mój tata, za drugim razem następnego dnia trafiłam do szpitala z poronieniem, a za trzecim umarła mi mamaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Dla mnie najgorszy możliwy sen to zęby, trzy razy mi sie śniło że mi wypadają, za pierwszym razem na drugi dzień umarł mój tata, za drugim razem następnego dnia trafiłam do szpitala z poronieniem, a za trzecim umarła mi mama
Jednorożec, to straszne 🥺🫂💔
Jak się w ogóle czujesz?2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Jednorożec, to straszne 🥺🫂💔
Jak się w ogóle czujesz?Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Jak z dooopy, znów zaczyna boleć, dentystę mam we wtorek bo mi wizytę przesunął. Jestem już w takim stanie że jestem skłonna go wyrwać byleby się to skończyło, przez Google się zdiagnozował że mam źle wyczyszczony kanał
Jestem po wizycie
Transfer 8go lipca, od dnia transferu będę miała neoparin i pewnie prolutex. I idę sobie na zwolnienie na tydzień odpocząć
W piątek 5go lipca mam ten tzw próbny transfer czyli wlew z accofilu do macicy, dzwoniłam już do apteki, mają w sprzedaży pojedyncze ampułki.
Wyniki badań z krwi były okej, dziś 10 dc, endo 8 mm, więc ładnie mi urośnie przez te 9 dni jeszcze.
Nie rozmawiałam z nim co dalej, póki co skupiam się na tu i terazWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca, 15:15
Echo, Jednorożec89, Butterfly23, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Jak z dooopy, znów zaczyna boleć, dentystę mam we wtorek bo mi wizytę przesunął. Jestem już w takim stanie że jestem skłonna go wyrwać byleby się to skończyło, przez Google się zdiagnozował że mam źle wyczyszczony kanał
Tak, zdecydowanie to źle wyczyszczony kanał 😔 mam nadzieję, że dentysta zrobi z tym porządek2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki...