Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Elza1234 wrote:Tak to brzmi niestety jak źle wyczyszczony kanał mam nadzieję że Ci pomoże we wtorek
Jestem po wizycie
Transfer 8go lipca, od dnia transferu będę miała neoparin i pewnie prolutex. I idę sobie na zwolnienie na tydzień odpocząć
W piątek 5go lipca mam ten tzw próbny transfer czyli wlew z accofilu do macicy, dzwoniłam już do apteki, mają w sprzedaży pojedyncze ampułki.
Wyniki badań z krwi były okej, dziś 10 dc, endo 8 mm, więc ładnie mi urośnie przez te 9 dni jeszcze.
Nie rozmawiałam z nim co dalej, póki co skupiam się na tu i teraz
Czyli wszystko jest w porządku ❤️ bardzo się cieszę i trzymam kciuki dalej 🥰❤️ Czujesz się trochę spokojniejsza po tej wizycie?Elza1234 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Czyli wszystko jest w porządku ❤️ bardzo się cieszę i trzymam kciuki dalej 🥰❤️ Czujesz się trochę spokojniejsza po tej wizycie?
Terminy mi pasują, nie zamieszam w pracy, to dla mnie najważniejsze teraz -
Jadę za raz do dentysty, ból jest nie do zniesienia, całą noc nie spalam. Nie mogę jeść, nie mogę mówić, jest totalna masakra idę do pierwszego dentysty który powiedział że mnie przyjmieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Jadę za raz do dentysty, ból jest nie do zniesienia, całą noc nie spalam. Nie mogę jeść, nie mogę mówić, jest totalna masakra idę do pierwszego dentysty który powiedział że mnie przyjmie
Boże, tak okropnie mi przykro 🥺 mam nadzieję, że szybko otrzymasz pomoc 🫂 trzymaj się kochana!2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Wychodzi na to że mam czystego pecha. Leczenie mam zrobione podobno super. Kanał wypełniony idealnie do samego końca, perfekcyjnie wyczyszczony. Powinno być super. Ale mam stan zapalny na samym końcu korzenia po leczeniu ten stan zapalny powinien zniknąć do trzech miesięcy nie dając żadnych objawów ale ja jestem pacjentką jedną na milion gdzie prawdopodobnie przy stanie zapalnym zrobiła się jakaś bakteria i przez nią boli to nie jest niczyja wina tak się zdarza z przyczyn niezależnych, tą dziewczyna u której dzisiaj bylam niestety nie podejmie się leczenia tego zapisała mnie na poniedziałek do innego lekarza który jest specjalistą i on to obejrzyDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec a dała Ci jakiś silniejszy antybiotyk?
Smerfetka to nie jest Twój urok. Jeśli heparyna pomagała, to coś tam musi być. Idź do innego lekarza i powtórz badanie żył.
Elza zaciskam wszystkie kciuki, nawet te u stóp ✊🏻
Elza1234 lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Wychodzi na to że mam czystego pecha. Leczenie mam zrobione podobno super. Kanał wypełniony idealnie do samego końca, perfekcyjnie wyczyszczony. Powinno być super. Ale mam stan zapalny na samym końcu korzenia po leczeniu ten stan zapalny powinien zniknąć do trzech miesięcy nie dając żadnych objawów ale ja jestem pacjentką jedną na milion gdzie prawdopodobnie przy stanie zapalnym zrobiła się jakaś bakteria i przez nią boli to nie jest niczyja wina tak się zdarza z przyczyn niezależnych, tą dziewczyna u której dzisiaj bylam niestety nie podejmie się leczenia tego zapisała mnie na poniedziałek do innego lekarza który jest specjalistą i on to obejrzy
Są specjalne specjalizacje od leczenia ponownego kanału. Mało który lekarz chce po kimś leczyć.
Najważniejsze że wiesz co ci jest
Oby Ci pomogli w poniedziałek -
Kupiłam sobie depilator żeby mieć gładką skórę na wakacjach, siedzę w ogrodzie i staram się to jakoś ogarnąć i nie zesr..... Się z bóluDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Jednorożec89 wrote:Kupiłam sobie depilator żeby mieć gładką skórę na wakacjach, siedzę w ogrodzie i staram się to jakoś ogarnąć i nie zesr..... Się z bólu
Ja ostatnio woskiem depilowalam i myślałam że się właśnie 💩 z bólu 😂
Kurcze, fatalnie z tym zębem. Jakieś leki Ci dała żebyś przetrwała?17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Ja ostatnio woskiem depilowalam i myślałam że się właśnie 💩 z bólu 😂
Kurcze, fatalnie z tym zębem. Jakieś leki Ci dała żebyś przetrwała?
Stwierdziłam że sobie zaoszczędzę na wizycie w salonie, a będę miała golenie z głowy na parę tygodni 😁
Jednorożec bardzo współczuję z tym zębem ☹️
Pandzia czytasz nas? Co u Ciebie? -
S.Roszpunka wrote:Ja ostatnio woskiem depilowalam i myślałam że się właśnie 💩 z bólu 😂
Kurcze, fatalnie z tym zębem. Jakieś leki Ci dała żebyś przetrwała?Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Magdanka wrote:Oj nie strasz bo właśnie wczoraj zamówiłam sobie zestaw do woskowania 😁😁
Stwierdziłam że sobie zaoszczędzę na wizycie w salonie, a będę miała golenie z głowy na parę tygodni 😁
Jednorożec bardzo współczuję z tym zębem ☹️
Pandzia czytasz nas? Co u Ciebie?
Eeee, dobrze będzie z woskowaniem hahaha jedno szczęście to szybko mijający ból 😁17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Jednorożec89 wrote:Nic, jedynie co to przypilnowała plombę żeby był mniejszy nacisk na niego i to trochę przyniosło ulgę, jest lepiej. Oby do poniedziałku wystarczyło.
Staraj się nie jeść po tej stronie. Choć pewnie tak robisz. Echhh, byle do poniedziałku 🤞17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Butterfly23 wrote:Kochane, przegapiłyśmy swoje pierwsze urodziny 🥹
25.06 minął rok odkąd jest nasz wątek. Życzę nam, abyśmy kolejne urodziny obchodziły w powiększonym gronie 💚
Wszystkiego najlepszego 🥳❤️Elza1234, Butterfly23 lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Oj nie spodziewałam się, że będę już rok na tym forum i nadal ani ciąży, ani dziecka ale cóż...
Coraz częściej dopadają mnie myśli, że nie chce się już starać. Niby mam już zalecenia, ale jakoś nie czuję się nawet gotowa na starania. Może to przez strach, nie wiem... Rozmawiałam już z mężem na ten temat i jest bardzo zawiedziony, on bardzo chce dziecka a ja nawet nie zaczęłam poważnych starań, a już jestem tym wszystkim zmęczona. Chyba nie widzę siebie w roli matki.
Albo to jakaś depresja przed okresowa, bo już 40dc. -
Hej dziewczynki, nadrobię wieczorem albo jutro. Weszlam na chwilkę z trasy.
Magdanka, napisze jak u mnie to wygląda. My oboje bardzo chcemy i robimy wszystko co trzeba, dziś rano był zastrzyk ale też się ogromnie boję a z drugiej strony mam taką obojetnosc już.
Szczerze, jak mam się zajmować dziećmi brata albo szwagierki to mi się nie chce, naprawdę troche mnie denerwują. Jest mi źle z tym ale no tak mam. Może to wynika po prostu z tego co przeszłam i jakies mam w glowie przekonanie, ze ja si zajmuje dziećmi a moze sama miec nie bede. Również mam takie coś że nie widzę siebie jako mama. Nie wiem czy umiem to jasno wytłumaczyć. Bardzo dużo sprzecznych emocji jest we mnie.
Ps wyjazd super, głowa wyczyszczona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca, 13:16
Elza1234, Magdanka, Butterfly23 lubią tę wiadomość
29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
To był trudny rok, ale dzięki Wam było mi naprawdę łatwiej za co dziękuję
A co do czyiś dzieci - też mnie wkurzają, ale myślę że co swoje to swojeEcho, Butterfly23 lubią tę wiadomość