Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetko, nie wiem, co zrobie jak będzie słaby, ostatnio miałam ponad 23ng/ml ☺️mam nadzieję, że będzie ok.🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
aszin wrote:Smerfetko, nie wiem, co zrobie jak będzie słaby, ostatnio miałam ponad 23ng/ml ☺️mam nadzieję, że będzie ok.
To i tym razem będzie okej! Najważniejsze chyba że temperatura nie spada do lini podstawowejaszin lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Aszinku, temperatura też nie jest takim super wyznacznikiem proga. Noce są już chłodne, a pewnie śpisz przy otwartym oknie? To też wychładza ciało. Nie spada poniżej owulacyjnej a to najważniejsze. Będzie dobrze ✊🏻 ja tam obstawiam, że poniżej 18 nie będzie 😘
aszin lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a jak już w tym temacie jesteśmy. A jak pojawia się płodny śluz kilka dni przed 🐒 to można to połączyć ze progesteron juz szoruje po dnie? Czy to też nie wyznacznik? Tak się zastanawiam właśnieIdź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡
-
A tak odnośnie temperatury... czy mierzycie w ustach czy pochwie?🤔bo ja w ustach, ale kupiłam nowy termometr do ewentualnego mierzenia w przyszłym cyklu w pochwie i zastanawiam się nad jakością mierzenia - gdzie lepiej?💔28.03.2024
⏸️30.09.2024 🥹🙏🌈
🩺21.10.2023 - ❤️
🩺29.10.2024 - 1,93 cm 🦐🥹 -
Echo wrote:Pięknego dnia Wam życzę☀️❤️ poproszę jedynie kciuki za badanie amh
Echo, trzymam kciuki 🤞Echo lubi tę wiadomość
Starania 2023:
I ciąża- poronienie 6.03- 7 tydz. (zabieg łyżeczkowania)
II ciąża- poronienie 7.10 - 6 tydz.
Mięśniaki macicy (śródścienne) -
Butterfly23 wrote:Aszinku, temperatura też nie jest takim super wyznacznikiem proga. Noce są już chłodne, a pewnie śpisz przy otwartym oknie? To też wychładza ciało. Nie spada poniżej owulacyjnej a to najważniejsze. Będzie dobrze ✊🏻 ja tam obstawiam, że poniżej 18 nie będzie 😘
Smerfetko, dziękuję 🥹
Na razie czuję tylko lekki ból piersi i jakby mnie rozkładała choroba 🤧
Roszpunko 🫂❤️🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
8cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle⏳
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Roszpunko, rozumiemy 🫂 trzymaj się 😘
Smerfetko, zacytowałam stary post 😊 co do śluzu to ja nie mam pojęcia29🙋♀️ 31🙋♂️
2023-2 💔
05.2024- powrót do starań
06.2024 stymulacja, clostilbegyt 5-9 dc
13.07 ⏸️
22.07 pęcherzyk w macicy
31.07, 5+6 ❤️
07.08, 6+6, CRL 9mm, ❤️ 138
19.08 CRL 22mm bobusia🥰, ❤️ 176
26.08 CRL 3 cm, ❤️ 178
10.09 USG prenatalne, wszystko ok 🥳
17.09 wyniki pappa, ryzyka niskie 🥰
25.09 8.6 cm, 95 gram szczęścia 🥳
16.10 205 gram księżniczki 🩷
18.10 Veracity, ryzyka niskie ☘️🩷
05.11 połówkowe, 360 g dziewczynki 👶
Zostań proszę 🙏🙏🙏
Tak bardzo na Ciebie czekamy kochanie 🌈
Kir bx: brak implantacyjnych i kiry hamujące
💉accofil, neoparin, encorton, acard, cyclogest, glucophage, euthyrox, norprolac
Aktualnie: euthyrox 50, neoparin 0.6, cyclogest 2x400, acard 150
-
Nineq wrote:A tak odnośnie temperatury... czy mierzycie w ustach czy pochwie?🤔bo ja w ustach, ale kupiłam nowy termometr do ewentualnego mierzenia w przyszłym cyklu w pochwie i zastanawiam się nad jakością mierzenia - gdzie lepiej?
Ja w ustach, tak jest wygodniej, pamiętaj żeby mierzyć o tej samej godzinie 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 18:12
Nineq lubi tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Ja co do śluzu to też nie mam pojęcia, nigdy nie potrafiłam go przypisać odpowiedniej fazie cyklu. Kiedyś wydawało mi się że jest mega płodny, poszłam na monitoring a lekarz powiedział, że owulacji nie było i nie będzie 🤨
W ostatnim szczęśliwym cyklu nie miałam śluzu, susza totalna 😂
Podziwiam wszystkie dziewczyny, które potrafią obserwować i zrozumieć takie symptomy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 17:23
-
Miłego dnia Dziewczyny
U mnie też zmiany, żyje w strachu, czy wszystko będzie ok. W środę wieczorem mam wizytę u lekarza.
Zatestowalam , wyszły II , ale ta druga bardzo słaba...
Niby beta ok, 667 , po 50 h ( nie mialam jak zrobic po 48h) - 1477,6. Progesteron 22,54 .
Biorę heparynę, zobaczymy. Oprócz tego, że spać mi się chce, nie mam innych objawów i to mnie też niepokoi.
Echo, Pinkflower, alauda lubią tę wiadomość
Starania 2023:
Moni89 wrote:Miłego dnia Dziewczyny
U mnie też zmiany, żyje w strachu, czy wszystko będzie ok. W środę wieczorem mam wizytę u lekarza.
Zatestowalam , wyszły II , ale ta druga bardzo słaba...
Niby beta ok, 667 , po 50 h ( nie mialam jak zrobic po 48h) - 1477,6. Progesteron 22,54 .
Biorę heparynę, zobaczymy. Oprócz tego, że spać mi się chce, nie mam innych objawów i to mnie też niepokoi.
Moni, to wspaniała wiadomość! Trzymam kciuki za USG 🤞❤️ Nie martw się brakiem objawów, nie zawsze występują i nie zawsze są z tą samą intensywnością. Daj znać kiedy masz wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 18:10
Moni89 lubi tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Moni, to wspaniała wiadomość! Trzymam kciuki za USG 🤞❤️
-
Echo wrote:Moni, to wspaniała wiadomość! Trzymam kciuki za USG 🤞❤️ Nie martw się brakiem objawów, nie zawsze występują i nie zawsze są z tą samą intensywnością. Daj znać kiedy masz wizytę
Wizytę mam w środę, 20:30.Echo lubi tę wiadomość
Starania 2023:
Elza1234 wrote:Jak wyniki?
Dopiero teraz się pojawił. Spadło. I to bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 18:35
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Echo wrote:Dopiero teraz się pojawił. Spadło. I to bardzo.
-
Elza1234 wrote:Robiłaś w tym samym labie co zawsze?
W tym samym co ostatnio. W tym samym zrobię też w kolejnym cyklu.
Dziewczynki, daje Wam znać, bo mnie wspieracie i trzymacie kciuki. Proszę jednak,nie pytajcie co dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września, 19:17
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki...