Starania o Tęczowego Malucha 🌈💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co jest dla mnie w tym cyklu najgorsze? Moje ciało daje mi nadzieję jak patrzę na wykres temperatura powyżej 37 myślę sobie a może...? Chociaż z tyłu głowy wiem że prawdopodobnie luteina tak mi podbija temperaturęDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Butterfly23 wrote:Syska jeżeli Cię to wszystko przytłacza- odpuść. Tego chcesz. Więc naprawdę nie ma sensu, żebyś chodziła na monitoringi, które Cię tak stresują. Zaufaj swojemu ciału. W ciąży przyjmowałaś progesteron? Bo może nie ma wcale takiej potrzeby? Daj odetchnąć sobie, nabierz powietrza i po prostu ciesz się mężem ❤️ ja mam taki plan na sierpień 🥰
Butterfly23, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
syska wrote:Brałam dupka jak zaczęły się plamienia po seksie.
Butterfly23 polecasz jakiś serial na canal plus może?03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
izzy91 wrote:Popieram. I ja na sierpień włączam tryb wakacyjny. Nie mam zamiaru nawet robić testów owulacyjnych. W przewidywane dni płodne wyjeżdżamy ze znajomymi, więc albo będą warunki albo nie będzie, trudno :p chyba też zacznę powoli się rozglądać za jakimis wakacjami we wrześniu, chodzi mi po głowie Grecja03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Jednorożec89 wrote:Wiecie co jest dla mnie w tym cyklu najgorsze? Moje ciało daje mi nadzieję jak patrzę na wykres temperatura powyżej 37 myślę sobie a może...? Chociaż z tyłu głowy wiem że prawdopodobnie luteina tak mi podbija temperaturę03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Canal + akurat nie mam. Netflix to Bridgertonowie, The Crown to o rodzinie królewskiej, the good doctor, szpital new Amsterdam, Emily w Paryżu. A na HBO przyjaciele są 😍
-
Butterfly23 wrote:Grecja jest piękna 😍 byliśmy w tamtym roku. Miejscowość Bali. Godzinka od Heriaklionu. Ale najbardziej zakochaliśmy się w Chani 😍 cudne miasto
-
syska wrote:Za Ciebie trzymam wszystkie zacisniete palce. 🤞❤ Na wizytę jedziesz z mężem? Zawsze to dobrze mieć wsparcie
Jadę z mężem. Jest najwspanialszy na świecieButterfly23, Pinkflower, alauda lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 04.2024 ✖ wada genetyczna ❄️
- 08.2024 ✖
- 09.2024 ✖ nieudana mezoterapia
- 11.2024 ✖
---
Każda kropla morzem dla mej łódki... -
Butterfly23 wrote:Canal + akurat nie mam. Netflix to Bridgertonowie, The Crown to o rodzinie królewskiej, the good doctor, szpital new Amsterdam, Emily w Paryżu. A na HBO przyjaciele są 😍
Przyjaciele to mój ulubiony serial, ciągle do niego wracam 😍 Tak jak izzy, widziałam go już milion razyizzy91, Butterfly23 lubią tę wiadomość
2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Bezimienna wrote:Ja już po. Dawka eurhyroxu 25. Ale ze wszystko jest ok. 😁
Wszystko ok? To wspaniale A na jak długo taka dawka? I kiedy kontrola?2023 ♡ - 2 straty
2024 ♡ - IVF ✰
- 08.2024 ✖
- 11.2024 ✖
---
Echo wrote:Wszystko ok? To wspaniale A na jak długo taka dawka? I kiedy kontrola?
Powiedziała, że lepiej zachodzić w ciążę przy nadczynność lekowej niż przy niedoczynności. I życzy powodzenia. Pytała się jak się czuje psycho i mówię jej że w tym miesiącu wyjątkowo bardzo dobrze. I mówiła, że to bardzo fajnie 😂.
Kazała brać zmetyflowana formę kwasu foliowego, jak odstawiłam ovarin, i do tego witaminę D ekstra. Więc dawkę 3000 mam brać w sumie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2023, 10:20
Echo, Pinkflower lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Wiecie co jest dla mnie w tym cyklu najgorsze? Moje ciało daje mi nadzieję jak patrzę na wykres temperatura powyżej 37 myślę sobie a może...? Chociaż z tyłu głowy wiem że prawdopodobnie luteina tak mi podbija temperaturę
Niestety nam łatwo się nakręcac na ciążę 😔 każdy objaw, każdy ładny wzrost temperatury daje nam nadzieje 😔17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Dziewczyny! Melduje 🦍 😂 a zarazem zgłaszam 1 dzień ciąży 😂
The crown uwielbiam! Już czekam na nowy sezon. Jeszcze lubię Szpital New AmsterdamS.Roszpunka lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Kochana przytulam ale też cieszę się że juz przyszła i możesz zacząć od nowa 🙂 najgorsze takie siedzenie w zawieszeniu, przynajmniej dla mnie.
No dla mnie najgorsze jest czekanie. Skoro nie ma ciąży, to niech cykl się kończy prędko, a nie takie czekanie bezsensowne.
izzy91 lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
syska wrote:Hej Elza, przytulam Cie mocno do serca ❤🫂 Będziesz testować czy czekasz do terminu okresu ?
Plan masz, więc super. Miłego dnia dla Ciebie również 😘
Pewnie gdybym nie była na wakacjach to bym testowała, ale teraz tutaj nie chce tego robićPinkflower lubi tę wiadomość
-
izzy91 wrote:Mamy bardzo podobny gust serialowy 😆 przyjaciół widziałam chyba z 60 razy 🤣
izzy91, Echo lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf